Το καλοκαίρι είναι η εποχή του απαλού μεν, σαγηνευτικού δε, μακιγιάζ. Είναι η εποχή όπου με λίγα προϊόντα μπορούμε εύκολα να αναδείξουμε την πιο φρέσκια και γοητευτική εκδοχή του εαυτού μας. Ακολουθώντας τη λογική των προηγούμενων trends, όπως το «sunset blush» ή το «strawberry girl,» το φετινό viral makeup trend, ονομάζεται «island girl» και υπόσχεται να σου χαρίσει «νησιώτικη» όψη.

Η νέα τάση στο μακιγιάζ πρωταγωνιστεί στα social media και ειδικά στο TikTok. Τι είναι όμως αυτό που το κάνει να ξεχωρίζει και πως μπορούμε εύκολα να το αποκτήσουμε; Στην ουσία το «island girl» look αποτελείται από τη χρυσαφένια όψη που χαρίζει ο ήλιος στην επιδερμίδα μας και τις απαλές και αχνές φακίδες.

Πώς θα το αποκτήσετε βήμα βήμα

Αρχικά ξεκινάμε με μία καθαρή και ενυδατωμένη επιδερμίδα, καλύπτοντας ελαφρώς με λίγο concealer ατέλειες και κοκκινίλες. Στη συνέχεια, εφαρμόζουμε το αγαπημένο μας bronzer, για να αναδείξουμε την επιθυμητή sunkissed όψη μας.

Πώς εφαρμόζουμε το bronzer;

Το cream bronzer αποτελεί μια εξαιρετική προσθήκη σε κάθε καλοκαιρινή ρουτίνα μακιγιάζ. Είναι ένα από τα απολύτως απαραίτητα προϊόντα makeup που θα χρησιμοποιήσουμε το καλοκαίρι, καθώς θα τονίσει ελαφρά την επιδερμίδα μας, χωρίς να την επιβαρύνει. Στόχος του bronzer είναι να χαρίσει χρώμα και διάσταση στο πρόσωπό μας.

Είτε επιλέξουμε bronzer σε πούδρα ή κρέμα, ο στόχος θα επιτευχθεί, όμως καλό είναι να επιλέγουμε cream bronzers, αν θέλουμε να έχουμε ένα πιο φυσικό αποτέλεσμα. Φυσικά, διαλέγουμε ένα bronzer που θα ταιριάζει και θα συμπληρώνει τους χρωματικούς τόνους της επιδερμίδας μας.

@lolarosethompsonn

GRWM ❤️‍🔥 BROW CODE- brow soup NARS- Radiant creamy concealer NARS- Summer Unrated eyeshadow palette TATCHA- The Dewy Serum CHARLOTTE TILLBURY- WESTMAN ATELIER- Vital Skin Foundation (as my contour) BY MARIO- Blush Stick shade- Raspberry BENEFIT- Roller Liner Eyeliner brown MAKEUP FOREVER- Setting Powder SUMMER UNRATED- Blush/ Bronzer Duo KYLIE- Kylighter 050 Cheers Darling MAC- Cork Lipliner FENTY- matte lipstick DIOR- lip oil

♬ Show Me How – Men I Trust

Εφαρμόζουμε το bronzer με ένα πινέλο μέτριας σφριγηλότητας για λεία εφαρμογή. Φροντίζουμε να εφαρμόζουμε μικρές ποσότητες bronzer και να μπλεντάρουμε σωστά, για φυσικό αποτέλεσμα.

Στη συνέχεια, ολοκληρώνουμε το look μας χρησιμοποιώντας ένα ρουζ, το οποίο εφαρμόζουμε στα μάγουλα, τη μύτη, το κέντρο του μετώπου και το πιγούνι, δηλαδή τα σημεία που ακουμπά πρώτα ο ήλιος. Στο τέλος τονίζουμε ελαφρώς τα βλέφαρά μας με καφέ μάσκαρα και, αν δεν έχουμε φυσικές φακίδες, χρησιμοποιούμε ένα καφέ eyeliner με λεπτή μύτη, για να δημιουργήσουμε τεχνητές φακίδες.

Αφού κάνουμε μικρές κουκκίδες στα σημεία που θέλουμε, ταμπονάρουμε με ένα beauty blender και ψεκάζουμε με setting spray, για να «κλειδώσουμε» το αποτέλεσμα. Αν θέλουμε, προσθέτουμε ένα lip oil, ή ένα ενυδατικό gloss στα χείλη μας για πιο juicy αποτέλεσμα. Έτοιμες!