Εντυπωσιακή ήταν η Άννα Βίσση στη χτεσινοβραδινή συναυλία που έδωσε στο Εθνικό Στάδιο Χανίων, το οποίο έζησε μεγάλες στιγμές, με περισσότερους από 3500 φανς της δημοφιλούς τραγουδίστριας να δημιουργούν εκπληκτική ατμόσφαιρα.

Η Άννα Βίσση τραγούδησε μια τεράστια γκάμα των μεγάλων της επιτυχιών που αγάπησε ο κόσμος για πάνω από 4 δεκαετίες, ενώ αξίζει να τονιστεί ότι η φωνή της παραμένει σε υψηλότατα επίπεδα!

Την ελληνίδα σταρ, δεν πτόησε ούτε ένα απρόοπτο γεγονός που λίγο έλειψε να τινάξει τη συναυλία στον αέρα! Οπως αναφέρει το flashnews.gr, ένα τέταρτο πριν τις 12 τα μεσάνυχτα και ενώ η συναυλία βρισκόταν στο απόγειό της, ένα τεχνικό πρόβλημα οδήγησε σε μπλακ άουτ στη σκηνή, αφού χάθηκαν τόσο ο ήχος, όσο και τα φώτα!

Στην αρχή άπαντες πίστεψαν ότι επρόκειτο για μέρος του show αλλά δυστυχώς δεν συνέβαινε κάτι τέτοιο. Η σπουδαία Άννα Βίσση ωστόσο, όχι μόνο δεν αποχώρησε από τη σκηνή, αλλά έμεινε εκεί, τραγουδώντας χωρίς μικρόφωνο με τον κόσμο και προσδοκώντας φυσικά να διορθωθεί βλάβη.

Δείτε την προσπάθεια της Άννας Βίσση να τραγουδήσει με τον κόσμο χωρίς ήχο!

Μισή ώρα, ίσως και κάτι παραπάνω μετά, λίγο μετά τα μεσάνυχτα, η βλάβη διορθώθηκε και επικράτησε «πανικός», παρά το γεγονός ότι κάποιοι εκ του κόσμου (και λογικό) είχε αποχωρήσει και παρά το γεγονός ότι η Ελληνίδα σταρ δεν κατέβηκε, ούτε στιγμή, από τη σκηνή!

Η επιστροφή της Βίσση σε επίπεδο live (με ήχο και φώτα) ήταν εξίσου εντυπωσιακή! Είχε ήδη ανεβάσει στη σκηνή ένα 2χρονο κοριτσάκι με το οποίο έκανε διάλογο και αμφότερες αποθεώθηκαν από το κοινό των Χανίων.