H Adele έχει αποδείξει και στο παρελθόν πως αγαπάει τα σπορ καθώς ο φωτογραφικός φακός την έχει εντοπίσει αρκετές φορές να παρακολουθεί αγώνες μπάσκετ. Αυτή τη φορά η Βρετανίδα τραγουδίστρια βρέθηκε στο γήπεδο της Ντόρτμουντ στη Γερμανία, για να δει το ματς μεταξύ της Εθνικής Ομάδας της Αγγλίας και αυτής της Ολλανδίας στο πλαίσιο του Euro ( στο οποίο η Αγγλία έφτασε στον τελικό αλλά ηττήθηκε από την Ισπανία.)

Η 36χρονη τραγουδίστρια που είναι βραβευμένη με Grammy, έβγαλε όλο τον βρετανικό ποδοσφαιρικό εαυτό της παρακολουθώντας κρατώντας βεντάλια και πίνοντας μπίρα την Εθνική Αγγλίας φορώντας ένα λευκό τοπ, μαύρο μπλέιζερ και χρυσά σκουλαρίκια με την υπογραφή του ελληνικού brand κοσμημάτων YSSO. Η Adele δεν είναι η πρώτη star που φορά δημιουργίες της YSSO. Πέρσι το έκανε και η trendsetter Hailey Bieber.


Τα συγκεκριμένα σκουλαρίκια σύμφωνα με την δημιουργό τους Αλεξία Καρύδη που μίλησε στο περιοδικό Grace, «είναι από τα “timeless” κομμάτια μας – άρα είναι always on και καλοκαίρι και χειμώνα. Είναι από τα best sellers μας, και είναι εμπνευσμένα από ναυτικούς κόμπους. Ακόμα είναι σκαλισμένα στο χέρι και Made in Greece» ενώ πρόσθεσε πως «Είμαστε ενθουσιασμένες με τα νέα – το να φοράει η Adele YSSO μάς δείχνει ότι το μοντέρνο ελληνικό κόσμημα έχει διεθνή απήχηση και νιώθουμε ενθουσιασμό για το τι μπορούμε να καταφέρουμε στο μέλλον!»

Aυτή τη στιγμή το συγκεκριμένο σχέδιο είναι sold out στο επίσημο site της εταιρείας ωστόσο δεν ξέρουμε αν έπαιξε σε αυτό ρόλο και η εμφάνιση της Adele. Το σχέδιο λέγεται CLOS κοστίζει 470 λίρες και μπορείτε να δηλώσετε το ενδιαφέρον σας για παραγγελία.


CLOS EARRINGS £470

Λίγα λόγια για το brand κοσμημάτων YSSO

Πρόκειται για ένα ελληνικό brand με έδρα το Λονδίνο και ανήκει στις Στάλω και Αλεξία Καρύδη που είναι μητέρα και κόρη. Στα σχέδιά τους αντικατοπτρίζεττααι η αγάπη για το ελληνικό legacy και οι δημιουργίες τους είναι χειροποίητες.

Η Στάλω Καρύδη η μητέρα, είναι αρχαιολόγος και ιστορικός τέχνης, με πάνω από τριάντα χρόνια εμπειρία στην κατασκευή κοσμημάτων, ενώ η Αλεξία, η κόρη της, είναι νομικός και καλλιτεχνική διευθύντρια του brand.

Τα κοσμήματα κατασκευάζονται σε λίγα κομμάτια σε ένα βιοτεχνικό χυτήριο και ένα οικογενειακό εργαστήριο στην Αθήνα και οι συλλογές της YSSO είναι φτιαγμένες από ανακυκλωμένο μπρούντζο, χρυσό και ασήμι.