Υλικά
- 500 γρ. άπαχο κιμά γαλοπούλας
- 1 κ. σ. μαγιονέζα
- 1 κ. σ. μουστάρδα
- 1 κ. γλ. σάλτσα Worcestershire
- 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες
- 1 κ. γλ. αλάτι
- 1/2 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
- 2 κ. σ. ελαιόλαδο
Εκτέλεση
- Σε ένα μπολ ανακατέψτε τον κιμά γαλοπούλας με τη μαγιονέζα, τη μουστάρδα, τη σάλτσα Worcestershire, το σκόρδο, το αλάτι και το πιπέρι.
- Μοιράστε το μείγμα ομοιόμορφα και σχηματίστε 4 μεγάλα μπιφτέκια.
- Zεστάνετε το λάδι sε ένα μεγάλο τηγάνι σε μέτρια φωτιά.
- Μαγειρέψτε τα μπιφτέκια για περίπου 5 λεπτά ανά πλευρά ή μέχρι να ροδίσουν και να ψηθούν καλά εσωτερικά.
- Απολαύστε τα μπιφτέκια σκέτα ή συναρμολογήστε τα σε burger γαλοπούλας με τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες και καρυκεύματα!