Υλικά

  • 1/2 κιλό φιλέτο σολομού χωρίς δέρμα, κομμένο σε κύβους
  • 1/2 κ. γλ. αλάτι
  • 1/4 κ. γλ. φρεσκοτριμμένο μαύρο πιπέρι
  • 3 κ. σ. λιωμένο βούτυρο
  • 1 κ. σ. χυμό λεμονιού
  • 3 σκελίδες σκόρδο, ψιλοκομμένες

Εκτέλεση

  1. Βάλτε το σολομό σε ένα μπολ, αλατοπιπερώστε και ανακατέψτε.
  2. Στο ίδιο μπολ, προσθέστε το βούτυρο, το χυμό λεμονιού και το σκόρδο και ανακατέψτε καλά.
  3. Τοποθετήστε ένα κομμάτι λαδόκολλας στο καλάθι του air fryer.
  4. Προσθέστε το σολομό μαζί με τη σάλτσα στο καλάθι και τηγανίστε στον αέρα στους 200 βαθμούς για 5 έως 7 λεπτά.
  5. Σερβίρετε τις μπουκιές σολομού με τα αγαπημένα σας συνοδευτικά ή από πάνω σε μια σαλάτα.
  6. Μην ξεχάσετε να περιχύσετε από πάνω το υπόλοιπο βούτυρο σκόρδου λεμονιού!