Η 20χρονη Jasmine Milton από τη Βρετανία πληρώνει τις σπουδές της στην Ιατρική χάρη στον… τετράποδό σύντροφό της Anuko, που κάνει θραύση στα social media και όχι μόνο.

Η νεαρή φοιτήτρια έχει ήδη συγκεντρώσει 20.000 λίρες μέσω του Anuko που έγινε διάσημος κυρίως λόγω του… παγωμένου «δολοφονικού» βλέμματός του.

Από πέρσι, που πρωτοκυκλοφόρησαν οι φωτογραφίες του, ο Anuko έχει περισσότερους από 11.000 followers στο Instagram κι έχει δεχθεί εκατοντάδες δώρα και δουλειές στο… μόντελινγκ.

Παρά το εχθρικό βλέμμα του Anuko, που ίσως κάποιους απωθεί ή τρομάζει, η Jasmine λέει πως είναι ένας τρυφερός κι αξιαγάπητος σκύλος.

Λίγους μήνες πριν πάρει τον Anuko, το 2013, η Jasmine περνούσε δύσκολα, παλεύοντας με τη διπολική διαταραχή, έχοντας αποτύχει στις εξετάσεις της στο σχολείο κι έχοντας απομακρυνθεί από όλους τους φίλους της.

Κάποια στιγμή που νοσηλευόταν, ένας άλλος ασθενής που έδινε παρόμοια μάχη με τη Jasmine ανέφερε πόσο είχαν ωφεληθεί άλλοι ασθενείς από την παρουσία σκύλου στη ζωή τους.

Τέσσερις μήνες αργότερα η Jasmine πήρε στο σπίτι της τον μικρό, τότε, Anuko. Έγιναν αμέσως αχώριστοι και η ψυχική υγεία της κοπέλας βελτιώθηκε ενώ ο σκύλος τη βοηθούσε στην επανα-κοινωνικοποίησή της.

«Δείχνει στριφνός αλλά στην πραγματικότητα είναι πολύ φιλικός και τρυφερός», εξηγεί η 20χρονη.

Οι πρώτες φωτογραφίες του με το «αυστηρό» βλέμμα έκαναν θραύση κι ενώ αρχικά η Jasmine δεν ζητούσε χρήματα, στη συνέχεια πληροφορήθηκε πως ο Anuko μπορούσε να… φουσκώσει τον τραπεζικό της λογαριασμό.

«Πάντα ήμουν υπέρ της αποταμίευσης κι όταν συγκεντρώθηκε ένα ποσό αποφάσισα πως ήθελα να γίνω ψυχίατρος», εξηγεί η 20χρονη που ετοιμάζεται, σύμφωνα με τη Daily Mail, του χρόνου να σπουδάσει στο Plovdiv Medical University της Βουλγαρίας.

an01 an02 an03 an04 an05 an06 an07 an08 an09