Face Painting! Ζωγραφισμένα παιδικά προσωπάκια, πανέμορφα, λαμπερά, χαρούμενα! Απολαύστε τη χαρά των παιδιών δημιουργώντας στα πρόσωπά τους εικόνες της φαντασίας τους.

Είναι εύκολο και απόλυτα ασφαλές.

Η Kryolan διαθέτει μεγάλη γκάμα χρωμάτων face painting για το πρόσωπο και το σώμα, χρώματα ματ, περλέ, glitter και νέον. Tα υδατοδιαλυτά χρώματα Aquacolor είναι υψηλής ποιότητας κρεμώδες make-up που, όταν ενεργοποιηθεί με το νερό, αποκτά μια όμορφη απαλή υφή. Είναι απόλυτα ασφαλή για χρήση στα παιδιά, συνοδεύονται από το βραβείο ΕCARF και χρησιμοποιούνται διεθνώς από τους Make-up artists σε πάρτι, παιδικές εκδηλώσεις και γιορτές.

– Με μία παλέτα έξη χρωμάτων ή με 3 χρώματα Aquacolor Make-up μπορείτε να ζωγραφίσετε από απλά μοτίβα (λουλουδάκια, καρδούλες κ.λ.π) μέχρι και ολόκληρα τοπία.

– Θα χρειαστείτε ένα-δύο πινέλα από συνθετική τρίχα διαφορετικού μεγέθους, αντίστοιχα με το πάχος των γραμμών του σχεδίου που θέλετε να ζωγραφίσετε και νερό.

– Βάλτε λίγο νερό στο Aquacolor Μake-up, τόσο όσο χρειάζεται για να γίνει κρεμώδες, πάρτε με το πινέλο σας το χρώμα και αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη.

– Μπορείτε να περάσετε με λευκό χρώμα ολόκληρο το πρόσωπο και με αυτό τον τρόπο να δημιουργήσετε ένα καμβά επάνω στο οποίο το σχέδιό σας θα δείχνει πιο έντονο. Σε αυτή την περίπτωση χρησιμοποιήστε ένα συνθετικό σφουγγάρι για να απλώσετε το χρώμα σε όλο το πρόσωπο.

– Σαν τελική πινελιά απλώστε λίγο Glitter Gel σε χρυσό ή ασημί ή οποιοδήποτε άλλο χρώμα προτιμάτε σε μυτούλες και μάγουλα. Προσοχή όχι κοντά στα μάτια.

Το Aquacolor στεγνώνει σε λίγα λεπτά. Αφού στεγνώσει, εάν θέλετε μεγαλύτερη ένταση μπορείτε να ξαναπεράσετε το χρώμα.

Πώς θα το αφαιρέσετε; Πολύ απλά, με νερό και από το πρόσωπο και από τα ρούχα.

Στην Κryolan επίσης θα βρείτε μυτερά αυτάκια, ψεύτικα δόντια , αίμα και πολλά άλλα υλικά για Special Effects.

Πώς έγινα πειρατής; Δείτε το βίντεο!

Δείτε περισσότερες συμβουλές από την Kryolan Hellas…

Kryolan Hellas

KryolanHellas

kryolan.gr