Τις επαγγελματικές της μετοχές να ανεβαίνουν κατακόρυφα είδε η Δώρα Παντέλη αυτή τη χρονιά μετά και τη συμμετοχή που είχε στον τελευταίο κύκλο του J2US. Η εκθαμβωτική αθλητικογράφος άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις στο μουσικό σόου του Alpha ενώ συνέχισε ακάθεκτη να υπηρετεί το αντικείμενο της.

Αυτό το διάστημα απολαμβάνει τις καλοκαιρινές της διακοπές και φροντίζει να περνάει στιγμές ξέγνοιαστες κάτω από τον ήλιο. Δεν είναι λίγες οι φορές, δε, που η Δώρα Παντέλη επιλέγει να μοιραστεί όμορφα στιγμιότυπα με τους διαδικτυακούς της φίλους με αποτέλεσμα να εκτοξεύει με μιας το θερμόμετρο του διαδικτύου στα ύψη.

Έναν τέτοιο social καύσωνα, λοιπόν, έμελλε να προκαλέσει η αθλητικογράφος και τη νύχτα της Κυριακής με τη νέα δημοσίευση που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. «Αναπνέοντας όνειρα σαν… αέρα» έγραψε η Δώρα Παντέλη στη λεζάντα, με την οποία συνόδευσε το μικρό φωτογραφικό της άλμπουμ, αν και σίγουρα λίγοι πρόσεξαν τις λέξεις.

Κι αυτό μιας και τον πρώτο λόγο, σε αυτές τις νέες καλλιτεχνικές εικόνες, είχε το μικροσκοπικό μπικίνι που αναδείκνυε στον μέγιστο βαθμό την καλλίγραμμη σιλουέτα της.