Η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ Έλενα Ακρίτα πάνω στη χαρά της να ανεβάσει και η ίδια κάτι στα social για το νέο μετάλλιο της Ελλάδας στο Παρίσι, υπέπεσε σε γκάφα στην ανάρτησή της για το χάλκινο που κατέκτησε ο Λευτέρης Πετρούνιας στον τελικό των κρίκων στους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Η κ. Ακρίτα ανήρτησε φωτογραφία του Πετρούνια και έγραψε «Μίλτος», καθώς η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ μπέρδεψε τον Μίλτο Τεντόγλου με τον Λευτέρη Πετρούνια. Συμβαίνουν αυτά. Και όταν αντιλήφθηκε το λάθος της –  και με την βοήθεια σχολίων κάτω από την ανάρτηση, διόρθωσε το όνομα, αλλά ως είθισται σε αυτές τις περιπτώσεις, έγινε viral.

Το εντυπωσιακό πάντως της υπόθεσης είναι πως όπως βλέπετε και στην παραπάνω φωτογραφία μέχρι να καταλάβει η βουλευτής Επικρατείας του ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ το λάθος της και να διορθώσει το όνομα, είχαν προλάβει να κάνουν Like στη δημοσίευση της πάνω από 150 άτομα τα οποία σπεύδοντας να αντιδράσουν στην ανάρτηση δεν κατάλαβαν πως κάτι δεν πήγαινε καλά με το post της κυρίας Ακρίτα.

Και «Κώστα» να το έγραφε, like θα έκαναν.

Καλό είναι κάποιες φορές εκτός από τον αριθμό των likes να μετράμε και ποια βαρύτητα έχουν αυτοί οι αριθμοί. Και στην προκειμένη περίπτωση, η απάντηση είναι μάλλον εύκολη.