Στιγμές ξεγνοιασιάς μακριά από την Αθήνα, αλλά και την Ελλάδα ευρύτερα, συνεχίζουν να απολαμβάνουν η Ελένη Χατζίδου και ο Ετεοκλής Παύλου όπως φροντίζουν να ενημερώνουν διαρκώς και τους διαδικτυακούς τους φίλους μέσα από τα social media. Το ερωτευμένο ζευγάρι βρίσκεται αυτές τις ημέρες στις εξωτικές Μαλδίβες.

Το απόγευμα της Κυριακής, ωστόσο, το δίδυμο της πρωινής ζώνης του STAR έμελλε να έχει μια ιδιαίτερη υδάτινη… συνάντηση την οποία και η Ελένη Χατζίδου θέλησε να μοιραστεί μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram. Έτσι, δημοσιεύοντας μια σύντομη ιστορία, η τραγουδίστρια αποκάλυψε πως η ίδια και ο σύζυγος της «σώθηκαν» από του καρχαρία τα δόντια!

«Εντάξει, παιδιά! Μόλις είδαμε καρχαρία! Λένε ότι είναι ακίνδυνος και ότι δεν πειράζει κανέναν. Ότι είναι vegan και τρώει μόνο κοράλλια αλλά η αλήθεια είναι πως, αγάπη μου, ποιος βγήκε σφαίρα από το νερό;» σημείωσε χαρακτηριστικά η Ελένη Χατζίδου αγκαλιάζοντας τον σύζυγο της, ο οποίος και συμπλήρωσε τα εξής:

«Εντάξει, εμάς μας είχε στο ενάμιση μέτρο και ο άλλος σου λέει πως είναι ακίνδυνος. Ας έρθει να βουτήξει, να τον διώξει! Εγώ δεν τον είδα έτσι» υπογράμμισε, με χιούμορ, ο Ετεοκλής Παύλου στη νέα ιστορία του ζευγαριού από τις καλοκαιρινές τους διακοπές.