Συνεχίζουν να προκαλούν αποτροπιασμό οι λεπτομέρειες του καταγγελλόμενου βιασμού της 36χρονης γυναίκας από τον ένα χρόνο μικρότερό της αδερφό στην Καλαμάτα.

Ο 35χρονος έχει ήδη λάβει δικαστική απόφαση να μην πλησιάζει την αδερφή του, ενώ εξετάζεται η δικογραφία για τον βιασμό.

Η υπόθεση που έφερε στο φως το Star, αποκαλύφθηκε το βράδυ της 31ης Ιουλίου, όταν στις 9 το βράδυ οι αστυνομικοί εντόπισαν το θύμα σε άθλια κατάσταση. Λίγο νωρίτερα είχε καλέσει το 112 και κατήγγειλε το περιστατικό.

«Ο αδερφός μου με βίαζε για 20 ημέρες μέχρι και πριν από μία εβδομάδα. Με απείλησε με τη σωματική μου ακεραιότητα αν τον καταγγείλω για τα όσα έκανε. Μου έλεγε ότι θα με διώξει από το σπίτι», ήταν τα πρώτα λόγια της γυναίκας στους αστυνομικούς.

Η 36χρονη αποκάλυψε στις Αρχές ότι ο αδερφός της την είχε διώξει από το σπίτι την προηγούμενη ημέρα και εκείνη περιφερόταν στο κέντρο της πόλης χωρίς να ξέρει πού να πάει. Μάλιστα κοιμήθηκε σε παγκάκι, ενώ ήταν σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση.

Δύο ώρες μετά, στις 11 το βράδυ, οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 35χρονο αδερφό.

Η πρώτη δικογραφία που σχηματίστηκε αφορά σε ενδοοικογενειακή απειλή και μετά τη δίκη του στο αυτόφωρο αφέθηκε ελεύθερος με ποινή 6 μηνών, αλλά με τον όρο να μην πλησιάζει την αδερφή του στα 50 μέτρα.

Η δεύτερη δικογραφία για τον βιασμό εξετάζεται ήδη από τις δικαστικές αρχές ενώ η 36χρονη βρίσκεται σε προστατευμένο περιβάλλον, καθώς ζήτησε να μεταφερθεί σε δομή.