Ο Ιταλός κολυμβητής Τόμας Τσεκόν, ο οποίος κατέκτησε χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2024, έχει εκφράσει τα παράπονά του για τις συνθήκες διαβίωσης στο Ολυμπιακό Χωριό τόσο με λόγια όσο και με πράξεις αφού κοιμήθηκε δίπλα σε… παγκάκι.

Ο Τσεκόν έχει τονίσει σε δηλώσεις του ότι οι συνθήκες στο Ολυμπιακό Χωριό δεν είναι όπως πρέπει να είναι με δεδομένο ότι μιλάμε για την κορυφαία αθλητική διοργάνωση του πλανήτη, με την απουσία του air condition να… μην παλεύεται.

Έτσι, φρόντισε να δείξει και εμπράκτως την αντίδρασή του για τις συνθήκες στις οποίες διαμένουν οι αθλητές, αποφασίζοντας να κοιμηθεί δίπλα σε ένα παγκάκι στο πάρκο του Ολυμπιακού Χωριού.

«Δεν υπάρχει κλιματισμός στο χωριό, κάνει ζέστη, το φαγητό είναι κακό. Πολλοί αθλητές μετακινούνται για αυτόν τον λόγο. Δεν είναι άλλοθι ή δικαιολογία, είναι η πραγματικότητα που ίσως δεν γνωρίζουν όλοι», είχε πει στις δηλώσεις του ο Ιταλός κολυμβητής, η εικόνα του οποίου να κοιμάται δίπλα σε παγκάκι έχει γίνει viral, με τα σχόλια για τους διοργανωτές να είναι πολλά και διάφορα. Και όχι θετικά, όπως αντιλαμβάνεται ο καθένας.