Με τα πρωταθλήματα να έχουν σταματήσει λόγω του Μουντιάλ 2022, τα μεταγραφικά θέματα είναι αυτά που έρχονται σιγά-σιγά στο προσκήνιο για τις ομάδες και ο Ολυμπιακός, φυσικά, είναι μία από αυτές, με τους ανθρώπους του να ετοιμάζονται να προχωρήσουν σε αλλαγές στο ρόστερ τον Ιανουάριο και μία από αυτές μπορεί να αφορά και παίκτη που δεν είχε ακουστεί ως τώρα σαν υποψήφιος προς αποχώρηση.

Από την πρώτη στιγμή μετά την πρόσληψη του Μίτσελ, ο οποίος έγινε ο τρίτος διαφορετικός προπονητής για τη φετινή σεζόν, στις τάξεις των ερυθρόλευκων συνειδητοποίησαν ότι θα πρέπει να αλλάξουν κάποια πράγματα. Κάποια πρόσωπα, για την ακρίβεια. Και από εκεί και πέρα, στην πορεία προέκυψαν κι άλλα, όπως για παράδειγμα ο Μαρσέλο, ο οποίος είναι πολύ πιθανό να φύγει τον Ιανουάριο, ενώ δεν θα πρέπει να αποκλείεται τίποτα και για τον Σίμε Βρσάλικο.

Αυτός, άλλωστε, είναι και ο λόγος που ο Ολυμπιακός ψάχνει δύο πλάγιους μπακ, έναν γι αριστερά και έναν για δεξιά, ενόψει της χειμερινής μεταγραφικής περιόδου. Δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, όμως, η αποχώρηση και ενός παίκτης που δεν έχει μπει, μέχρι στιγμής τουλάχιστον, στη σχετική λίστα. Και αγωνίζεται και αυτός στο άκρο της άμυνας.

Όλα ανοιχτά για Ρέαμπτσιουκ

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ

Ο λόγος, φυσικά, για τον Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ, ο οποίος δεν θα πρέπει να αισθάνεται και 100% σίγουρος στον Πειραιά. Ο 24χρονος Μολδαβός δεν είχε ενθουσιάσει ούτως ή άλλως τους ανθρώπους του Ολυμπιακού, οπότε όταν απέκτησαν τον Μαρσέλο πίστευαν ότι το έλυσαν το πρόβλημα. Τα πράγματα όμως, όπως ξέρουμε όλοι, δεν εξελίχθηκαν ακριβώς έτσι. Ο Ρέαμπτσιουκ, επομένως, μοιάζει ως ο πιο αξιόπιστος αριστερός μπακ των ερυθρόλευκων αυτή τη στιγμή, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι αξιόπιστος και γενικά. Δεν είναι παίκτης που κάνει τη διαφορά.

Αν, επομένως, ο Ολυμπιακός βρει δυνατό αριστερό μπακ για τον Ιανουάριο, τότε η αποχώρηση του Μολδαβού θα είναι πιθανή, αν βέβαια έρθει πρόταση από το εξωτερικό. Σαν κι αυτή που είχε γίνει, δηλαδή, από την ισπανική Χετάφε κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής μεταγραφικής περιόδου αλλά είχε απορριφθεί.