Η πρόταση ύψους 27 εκατ. ευρώ από τη Λέστερ για τον Φώτη Ιωαννίδη, η οποία είχε προαναγγελθεί το Σάββατο (10/8), κατατέθηκε επισήμως στον Παναθηναϊκό σύμφωνα με την Telegraph, χωρίς να διευκρινίζεται αν έχει δοθεί απάντηση.

Από την αρχή του καλοκαιριού ο διεθνής Έλληνας φορ, ο οποίος αποθεώθηκε από τους οπαδούς όταν μπήκε ως αλλαγή στο ματς με τον Άγιαξ, είναι πρωταγωνιστής σε διάφορα μεταγραφικά σενάρια αφού είναι αρκετές οι ομάδες που εξέφρασαν ενδιαφέρον για την απόκτησή του.

Μία εξ αυτών είναι η Λέστερ, την οποία δημοσιεύματα το Σάββατο (10/8) παρουσίαζαν ως έτοιμη να κάνει πρόταση 27 εκατ. ευρώ. Και την έκανε. Αυτό τονίζει η έγκυρη Telegraph, χωρίς όμως να ξεκαθαρίζεται στο σχετικό ρεπορτάζ αν ο Παναθηναϊκός έδωσε ή όχι την απάντησή του.

Σύμφωνα με όσα έχουν πει από την πράσινη ΠΑΕ τους τελευταίους μήνες ο Ιωαννίδης δεν είναι προς πώληση και θα παραμείνει στην ομάδα και για τη νέα σεζόν, από την άλλη, όμως, τα 27 εκατ. ευρώ είναι το μεγαλύτερο ποσό που έχει προσφέρει ποτέ ομάδα για Έλληνα ποδοσφαιριστή.