Στη λίστα του ΠΑΟΚ βρίσκεται ο Άρνορ Σίγκουρντσον της Μπλάκμπερν σύμφωνα με τους Άγγλους, οι οποίοι υποστηρίζουν ότι τις επόμενες μέρες θα γίνει πρόταση, προσθέτοντας ότι υπάρχει ενδιαφέρον και από την πλευρά της ΚΠΡ.

Οι «ασπρόμαυροι» προετοιμάζονται για τη ρεβάνς με τη Μάλμε στην Τούμπα στο πλαίσιο του 3ου προκριματικού γύρου του Champions League, παράλληλα όμως πρωταγωνιστούν και σε μεταγραφικά σενάρια, όπως αυτό για τον Σίγκουρντσον.

Όπως αναφέρουν αγγλικά ΜΜΕ, ο 25χρονος διεθνής Ισλανδός εξτρέμ αρέσει στους ανθρώπους του ΠΑΟΚ και τις επόμενες μέρες αναμένεται να κατατεθεί και πρόταση, η οποία θα είναι δανεισμό με οψιόν αγοράς. Φόρμουλα που δεν ικανοποιεί όμως, σύμφωνα με τα ίδια ρεπορτάζ, τη Μπλάκμπερν, η οποία θα προτιμούσε να τον πουλήσει άμεσα.

Για τον Σίγκουρντσον υπάρχει ενδιαφέρον και από αγγλική ομάδα και συγκεκριμένα την ΚΠΡ, με τον Ισλανδό να έχει αγωνιστεί στο παρελθόν και σε Νόρκεπινγκ, Βενέτσια και ΤΣΣΚΑ Μόσχας ενώ την περσινή σεζόν είχε 7 γκολ και 4 ασίστ σε 34 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις.