Η περσινή σεζόν ήταν η πρώτη του Χρήστου Μανδά στην Ιταλία με τη Λάτσιο και δεν αποκλείεται να είναι και η τελευταία, από τη στιγμή που ρεπορτάζ κάνουν λόγο για ενδιαφέρον από Αγγλία και για πρόταση που θα φτάνει στα 20 εκατ. ευρώ.

Ο 22χρονος Έλληνας τερματοφύλακας είχε 9 συμμετοχές στη Serie A την περσινή σεζόν και άλλες τρεις στο Coppa Italia, με τις εμφανίσεις του να είναι πολύ καλές. Δεν είναι τυχαίο, άλλωστε, το γεγονός ότι ο ιταλικός Τύπος τον αποθέωσε ειδικά έπειτα από ένα ντέρμπι με τη Ρόμα και τώρα είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο μεταγραφής του στην Αγγλία.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρει η Corriere dello Sport, η Σαουθάμπτον και η Γουλβς έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για τον Μανδά και η Λάτσιο έχει ενημερωθεί ότι τις επόμενες μέρες θα της υποβληθεί επίσημη πρόταση ύψους 20 εκατ. ευρώ.

Αν όντως γίνει έτσι, αν δηλαδή προσφέρουν αυτά τα λεφτά στους «λατσιάλι» οι Άγγλοι, θα πρέπει να θεωρείται (σχεδόν) βέβαιο ότι ο πρόεδρος Κλαούντιο Λοτίτο θα πει το «ναι» και θα προχωρήσει στην πώληση του Μανδά, ο οποίος έφυγε από την Ελλάδα πέρυσι με στόχο να εξελιχθεί ως τερματοφύλακας για να κάνει καριέρα στο εξωτερικό και είναι σε καλό δρόμο για να το πετύχει.