Καθοριστικές θα είναι οι επόμενες μέρες για την περαιτέρω ενίσχυση του Ολυμπιακού με έναν, ενδεχομένως και με δύο ή τρεις, παίκτες με προοπτική.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης έχουν ενημερωθεί για τις απαιτήσεις του Πανιωνίου για τον Δημήτρη Αγραβάνη, αυτές δεν ξεπερνούν τις 150-160 χιλιάδες ευρώ και το ποσό αυτό δεν απέχει πολύ από τα χρήματα που υπολόγιζαν να διαθέσουν για τον 19χρονο πάουερ φόργουορντ. Εξελίξεις θα υπάρξουν άμεσα, καθώς επιστρέφει από το Λονδίνο ο ισχυρός άνδρας των Νεοσμυρνιωτών, Ηλίας Λιανός, και θέλει να έχει ξεκαθαρίσει το θέμα μέσα στην εβδομάδα. Άλλωστε εφόσον παραχωρηθεί ο παίκτης θα πρέπει να αντικατασταθεί και από τη στιγμή που υπάρχει απαγόρευση μεταγραφών, ο Πανιώνιος μπορεί να αποκτήσει μόνο με Έλληνα ή ξένο που έπαιζε την περασμένη σεζόν στη χώρα.

Πάντως ο Ολυμπιακός δεν έχει κλείσει ακόμη την πόρτα στον Γιάννη Παπαπέτρου. Ο νεαρός φόργουορντ δεν έχει ακόμη απαντήσει αρνητικά κι αυτό μπορεί να σημαίνει πως εξακολουθεί να το σκέφτεται. Δεν είναι, δα, κι εύκολο να πεις όχι σε 1,2 εκατ. ευρώ για πέντε χρόνια και να συνεχίσεις να παίζεις αμισθί στο κολέγιο του Τέξας, όσες προοπτικές και αν ανοίγονται μπροστά σου για το ΝΒΑ. Σύντομα θα είναι όλα σαφή και σε αυτό το θέμα, μιας και στις 20 Αυγούστου θα πρέπει να αναχωρήσει ο 19χρονος άσος για τις ΗΠΑ ή να… αρχίσει προετοιμασία με τον Ολυμπιακό.

Τέλος, οι πρωταθλητές Ευρώπης φαίνεται πως θα προχωρήσουν στην απόκτηση του Βασίλη Τολιόπουλου. Ο 17χρονος γκαρντ, που έχει συμβόλαιο με τον Ερασιτέχνη Πανιώνιο, αναμένεται να υπογράψει και μετά τη συμμετοχή του στην προετοιμασία να δοθεί δανεικός σε κάποια ομάδα για να «ψηθεί».

Πηγή: sport-fm.gr