Η Ιωάννα Τούνη βρέθηκε στην Αλβανία και συγκεκριμένα, στους Αγίους Σαράντα τις προηγούμενες ημέρες. Η influencer ταξίδεψε στη γειτονική χώρα θέλοντας να απολαύσει τις καλοκαιρινές διακοπές της.

Μάλιστα, σύμφωνα με βίντεο που δημοσίευσε ένας από τους φίλους της στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok, εκείνη κι οι φίλοι της βρέθηκαν σε γνωστό εστιατόριο της περιοχής για να απολαύσουν το φαγητό τους. «Παιδιά 4 άτομα πληρώσαμε 204 ευρώ. 50 ευρώ το άτομο», είπε στο τέλος του βίντεο ο φίλος της Ιωάννας Τούνη.

Η Ιωάννα Τούνη μαζί με την παρέα της δοκίμασε κοκτέιλ, χωριάτικη σαλάτα, πατάτες με τζατζίκι, κοτόπουλο με λαχανικά, γαρίδες σαγανάκι, χταπόδι με κόκκινη σάλτσα, χοιρινό σε σούβλα με λαχανικά, μοσχάρι φιλέτο.

Ο φίλος της Ιωάννας Τούνη, Στιβ, εξήγησε στο βίντεο ότι οι τιμές στην Αλβανία έχουν ανέβει σε σχέση με 5-6 χρόνια πριν, όταν είχε βρεθεί και πάλι τους Αγίους Σαράντα. «50 το άτομο στην Αλβανία; κοίτα θα που θα βγούμε οικονομικότεροι στην Ελλάδα, θα τρελαθώ!» σχολίασε ένας χρήστης του TikTok, ενώ ένας άλλος σημείωσε: «Αναγνώρισαν την Τουνη και σας χρέωσαν τα διπλά (δεν δικαιολογουνται τέτοιες τιμές για αυτά)! Σου λέει αυτή έχει λεφτά».