Η Ιωάννα Τούνη μοιράζεται τα πάντα με τους ακολούθους της στα social media και όπως ενημέρωσε πριν από λίγους μήνες, υποβλήθηκε σε δυο αισθητικές επεμβάσεις: Η μία ήταν η δεύτερη ρινοπλαστική της, καθώς δεν την ικανοποιούσε το αποτέλεσμα της πρώτης, και η άλλη ήταν η αυξητική των μαστών της, αφού μετά από τη γέννηση και τον θηλασμό του γιου της, Πάρη, δεν της άρεσε η εικόνα του στήθους της.

Έχει περάσει πλέον ένα σεβαστό χρονικό διάστημα από τα δύο χειρουργεία και η αποθεραπεία της βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο. Η επιχειρηματίας λοιπόν, βρέθηκε μαζί με τον σύντροφό της και πατέρα του παιδιού της, Δημήτρη Αλεξάνδρου, στο νυχτερινό κέντρο Fantasia, στην έναρξη του σχήματος του Κωνσταντίνου Αργυρού με τη Λένα Ζευγαρά και είδαμε την ανανεωμένη της εμφάνιση.

Ο φωτογραφικός φακός την απαθανάτισε κατά την είσοδό της στο νυχτερινό κέντρο να έχει επιλέξει ένα μαύρο, μακρύ, εφαρμοστό φόρεμα με έντονα κοψίματα στο πάνω μέρος, το οποίο κολάκευε το νέο της μπούστο, ενώ και η εικόνα της νέας, πιο μικρής μύτης της είναι πλέον εμφανής, ωστόσο τα τελικά αποτελέσματα και των δυο πλαστικών θα φανούν ύστερα από μερικούς μήνες.