Δικογραφία για τα αδικήματα του βιασμού και της ενδοοικογενειακής βίας, της επικίνδυνης σωματικής βλάβης και της παράνομης κατακράτησης σχηματίστηκε κατά του 32χρονου, ο οποίος συνελήφθη στο Διδυμότειχο ύστερα από καταγγελία της συντρόφου του.

Η 32χρονη γυναίκα κατήγγειλε στην αστυνομία ότι από τις αρχές Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου ο δράστης με τη χρήση σωματικής βίας τη βίαζε και την κρατούσε φυλακισμένη στο σπίτι του. Επίσης, της είχε πάρει το κινητό της τηλέφωνο, όπως και την αστυνομική της ταυτότητα, σύμφωνα με όσα μεταδίδει το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του «STAR».

Το πρωί της Δευτέρας 5/8 οι Αρχές κατάφεραν να εντοπίσουν τον δράστη και να προχωρήσουν στη σύλληψή του.

Το βίντεο της ομολογίας

«Την έδειρα πάρα πολύ, όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου». Στη συνέχεια αναφέρει ότι αφού κατάλαβε πως του είχε πει πολλά ψέματα, της ζήτησε να τον αφήσει και να φύγει με το ΚΤΕΛ πίσω στο χωριό της. Ακόμα περιγράφει όσα έγιναν την τελευταία μέρα, λέγοντας:

«Της έλεγα να φύγει και να με αφήσει και να πάρει το ΚΤΕΛ. Περνούσαμε από μία ταβέρνα. Εγώ ήμουν μπροστά και μιλούσα και αυτή ήταν πίσω μου. Ξαφνικά άκουσα φασαρία και την είδα να έχει μπει σε μια ταβέρνα.

Είχε ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι και φώναζε: “Σας παρακαλώ, βοηθήστε με! Αυτός με δέρνει και με χτυπάει”. Και τους κοιτάω και με κοιτάνε όλοι. Και της είπα: “Τι είναι αυτά που κάνεις;” και μου έλεγαν όλοι να μην πειράζω την κοπέλα. Τρόμαξα και άρχισα να τρέχω.

Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα, αλλά την έδειρα πάρα πολύ, όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου. Με λίγα λόγια εγώ, αυτή τη στιγμή, δεν είμαι στο Διδυμότειχο, είμαι αλλού. Σας το ορκίζομαι πως εγώ θα πάω στην αστυνομία, θα πάω στον εισαγγελέα στο Διδυμότειχο και θα τα πω όλα. Εγώ με βιασμό δεν έχω σχέση. Θα πάω να παραδοθώ και να τα πω όλα».

Ο 32χρονος μέσω του λογαριασμού που διατηρεί στο TikTok έχει ανεβάσει συνολικά έξι βίντεο διάρκειας άνω των 30 λεπτών, στα οποία εκτός από την παραδοχή του άγριου ξυλοδαρμού της γυναίκας, δίνει τη δική του εκδοχή για το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας.