Στα χέρια της αστυνομίας βρίσκεται ο 32χρονος, ο οποίος κατηγορείται ότι κακοποιούσε τη σύντροφό του στο Διδυμότειχο. «Την έδειρα πάρα πολύ», παραδέχτηκε σε ανάρτησή του στο TikTok και περιέγραψε τι ακριβώς συνέβη.

Η 32χρονη γυναίκα κατήγγειλε πως βίωσε τρομακτικές στιγμές στα χέρια του συντρόφου της λέγοντας πως την είχε κλειδώσει μέσα σε ένα σπίτι στο Διδυμότειχο και την κακοποιούσε σωματικά και σεξουαλικά.

Το απόγευμα της Κυριακής 4/8 ο 32χρονος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο TikTok βίντεο στο οποίο δεν φαίνεται ούτε ο ίδιος, ούτε σε ποιο σημείο είναι, όμως ακούγεται να εξιστορεί πώς γνώρισε ο ίδιος την κοπέλα, πώς ήταν η μεταξύ τους σχέση, ενώ παραδέχεται ότι την έχει χτυπήσει.

«Έχουν πει για μένα ότι έχω βιάσει μία κοπέλα. Η κοπέλα είναι από το Χρυσοχώρι. Εμείς με αυτή την κοπέλα γνωριστήκαμε από το TikTok. Αρχίσαμε να μιλάμε, όμως επειδή είναι αγράμματη στη θέση της μου απαντούσε ο γιος της.

Μετά πήραμε ο ένας το Facebook του άλλου. Στην αρχή στέλναμε ηχογραφήσεις ο ένας στον άλλον και μετά ανοίξαμε και κάμερα. Είχαμε συνεννοηθεί να παντρευτούμε. Φαινόταν πάρα πολύ καλή κοπέλα. Όταν αποφασίσαμε να παντρευτούμε, της είπα να έρθει στο Διδυμότειχο να με βρει, να πάρει λεωφορείο.

Μου είπε ότι δεν έχει χρήματα και της είπα να της στείλω εγώ. Της έστειλα 35 ευρώ και ήρθε την ίδια μέρα. Έμεινε μαζί μου έναν μήνα ακριβώς. Πηγαίναμε για ψώνια στο Διδυμότειχο, πηγαίναμε και για βόλτες.

Αυτή η κοπέλα πίνει πολύ όμως. Μετά από πέντε μέρες της έφερα το Ευαγγέλιο για να ορκιστεί ότι δεν θα ξαναπιεί, γιατί δεν πήγαινε άλλο. Αυτή μου είπε ότι δεν μπορεί να το κάνει αυτό και μάλιστα μου ζήτησε και χασίς. Της είπα ότι αν δεν ορκιστεί ότι δεν θα σταματήσει, θα χωρίσουμε και θα φύγει από το σπίτι», επεσήμανε.

Βία

«Την έδειρα πάρα πολύ, όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου»

Στη συνέχεια αναφέρει ότι, αφού κατάλαβε πως του είχε πει πολλά ψέματα, της ζήτησε να τον αφήσει και να φύγει με το ΚΤΕΛ πίσω στο χωριό της και περιγράφει όσα έγιναν την τελευταία μέρα λέγοντας:

«Της έλεγα να φύγει και να με αφήσει και να πάρει το ΚΤΕΛ. Περνούσαμε από μία ταβέρνα. Εγώ ήμουν μπροστά και μιλούσα και αυτή ήταν πίσω μου. Ξαφνικά άκουσα φασαρία και την είδα να έχει μπει σε μια ταβέρνα.

Έχει ανέβει πάνω σε ένα τραπέζι και φώναζε “Σας παρακαλώ βοηθήστε με, αυτός με δέρνει και με χτυπάει”. Και τους κοιτάω και με κοιτάνε όλοι. Και της είπα “Τι είναι αυτά που κάνεις” και μου έλεγαν όλοι να μην πειράζω την κοπέλα. Τρόμαξα και άρχισα να τρέχω.

Την έδειρα πάρα πολύ, δεν είναι ψέματα. Άλλα την έδειρα πάρα πολύ όταν μου είπε ότι θα πάει στην αστυνομία να πει ψέματα ότι εγώ βίασα την κόρη μου. Με λίγα λόγια εγώ αυτή τη στιγμή δεν είμαι στο Διδυμότειχο, είμαι αλλού. Σας το ορκίζομαι πως εγώ θα πάω στην αστυνομία, θα πάω στον εισαγγελέα στο Διδυμότειχο και θα τα πω όλα. Εγώ με βιασμό δεν έχω σχέση. Θα πάω να παραδοθώ και να τα πω όλα».

Ο 32χρονος ανήρτησε και ένα βίντεο στον λογαριασμό του, όπου φαίνεται η 32χρονη γυναίκα ξαπλωμένη σε ένα κρεβάτι, ισχυριζόμενος πως είναι μέσα από το σπίτι, όπου διέμεναν μαζί.

Έχει κατηγορηθεί και στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας

Ο 32χρονος έχει κατηγορηθεί στο παρελθόν για περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας με την πρώην σύζυγό του, με την οποία έχει αποκτήσει 5 παιδιά, αλλά και με μια σύντροφό του από την Αλεξανδρούπολη πριν από 2-3 μήνες, στην οποία ασκούσε σωματική βία.

Στην περίπτωση αυτή ο εισαγγελέας είχε ζητήσει από τον ίδιο να παρουσιάζεται μία φορά τον μήνα στην αστυνομία και αυτό γιατί βρίσκονταν σε ανάρρωση μετά από καβγά και συμπλοκή, που είχε τον περασμένο Φεβρουάριο με φίλο του, για προσωπικές διάφορες, τραβώντας μαχαίρι, ενώ εκείνος τον είχε τραυματίσει σοβαρά με το ξύλινο κοντάκιο όπλου.