Μετά τη νίκη επί της Κάχα Λαμποράλ στην πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, ο Ολυμπιακός στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της κορυφαίας διοργάνωσης επιστρέφει σε ένα γήπεδο που τον συνδέει με μία από τις μεγαλύτερες στιγμές στην ιστορία του.

Στο παρκέ της «Σινάν Ερντέμ Αρίνα» όπου ο Σπανούλης, ο Πρίντεζης και τα υπόλοιπα παιδιά του Ίβκοβιτς, κατέκτησαν την κορυφή της Ευρώπης, οι «ερυθρόλευκοι» θα πατήσουν ξανά την Παρασκευή για το ματς με την Εφές Αναντολού.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας είναι στην ευχάριστη θέση να έχει στην διάθεσή του όλους τους παίκτες του για το δύσκολο αυτό παιχνίδι που έρχεται μετά από ένα ματς πρωταθλήματος κόντρα στον ΠΑΟΚ. Σε αυτό το ματς, ο τεχνικός των Πειραιωτών πήρε αυτό που ήθελε περισσότερο από οτιδήποτε άλλο… Είδε τον Λο να βγάζει μεγαλύτερο χρόνο αγώνα χωρίς πρόβλημα και να πετυχαίνει 17 πόντους, κάτι που σημαίνει ότι πλέον μπορεί να επιστρέψει στον πρωταγωνιστικό ρόλο που είχε πέρυσι.

Ο αντίπαλος για τον Ολυμπιακό δεν είναι καθόλου εύκολος. Η Εφές για μία ακόμα χρονιά έριξε ένα… σκασμό λεφτά για να φέρει στην ομάδα ονόματα. Φάρμαρ και Βούγιασιτς προσθέτουν λάμψη σε ένα έτσι και αλλιώς ποιοτικό ρόστερ με αρκετό τουρκικό χρώμα που θα παίζει υπό τις οδηγίες του Οκτάι Μαχμούτι.

Πάντως το συγκεκριμένο γήπεδο κάτι… βγάζει στον Ολυμπιακό. Πέρα από την περυσινή κατάκτηση της Ευρωλίγκας απέναντι στην ΤΣΣΚΑ, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν επικρατήσει και τις τρεις φορές που έχει πατήσει στο παρκέ της «Σινάν Ερντέμ» ενώ πέρυσι στο πλαίσιο του top16 νίκησε και την προσεχή του αντίπαλο, Εφές σε ένα ματς όπου ουσιαστικά… συστήθηκε στο κοινό ο Τζόι Ντόρσεϊ.

Πηγή: sport-fm.gr