Αποκαταστάθηκε, τελικά, η κυκλοφορία στην Εθνική Οδό Αθηνών-Κορίνθου στο ρεύμα προς Αθήνα, μετά τη διακοπή της διέλευσης των οχημάτων λόγω φωτιάς που ξέσπασε σε βυτιοφόρο που μετέφερε πετρέλαιο και είχε ανατραπεί.

Στο περιστατικό τραυματίστηκε ελαφρά ο οδηγός του οχήματος, ο οποίος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, ενώ στο σημείο έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής και της αστυνομίας.

Επίσης, σε κοινό ανακοινωθέν που εξέδωσαν ανέφεραν τα εξής:

«Λόγω ανατροπής φορτηγού στο 56ο χλμ. Ν.Ε.Ο.Α.Κ. και εκδήλωσης πυρκαγιάς σε αυτό πραγματοποιούνται κυκλοφοριακές ρυθμίσεις από δυνάμεις της Τροχαίας στο σημείο, ενώ η Πυροσβεστική επενέβη άμεσα για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Στην επιχείρηση κατάσβεσης έλαβαν μέρος 12 πυροσβέστες με 4 οχήματα, καθώς και ένα ακόμη ειδικό όχημα επέμβασης σε τεχνολογικά συμβάντα.

Η πυρκαγιά, χάρη στην άμεση κινητοποίηση των δυνάμεων της Πυροσβεστικής περιορίστηκε στο χώρο της μηχανής του βυτιοφόρου και δεν επεκτάθηκε περαιτέρω.

Για το συμβάν ενημερώθηκε ο αρμόδιος Εισαγγελέας, ενώ ο οδηγός μεταφέρθηκε με ΕΚΑΒ ελαφρά τραυματισμένος σε νοσοκομείο της Κορίνθου.

Προανάκριση διενεργεί το Α’ Τμήμα Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων».

Ακολουθούν φωτογραφίες: