Την ευκαιρία να ξεφύγει περισσότερο στη βαθμολογία του πρωταθλήματος και να προσπαθήσει να μπει στο κόλπο του Champions League έχει ο Ολυμπιακός τις επόμενες τρεις εβδομάδας.

Από την Τετάρτη, όταν θα επιστρέψουν και οι διεθνείς στου Ρέντη, ο Λεονάρντο Ζαρντίμ θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του για τους σημαντικούς αγώνες που έρχονται μέσα στις επόμενες 21 μέρες.

Συγκεκριμένα, μέσα σε αυτό το διάστημα θα δώσει έξι ματς, τέσσερα για το πρωτάθλημα και δύο για το Champions League. Οι Πειραιώτες θα προσπαθήσουν να αυξήσουν τη διαφορά που έχουν στο πρωτάθλημα, ενώ ταυτόχρονα μπορούν να γράψουν ιστορία αν κάνουν το «8 στα 8».

Το νικηφόρο σερί μπορεί να συνεχιστεί από το εντός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη (20/10) και εξάδα αγώνων κλείνει με το παιχνίδι στο ΟΑΚΑ κόντρα στην ΑΕΚ. Ενδιάμεσα, όμως, υπάρχουν οι αγώνες με την Μονπελιέ, οι οποίοι είναι πιθανό να βάλουν τον Ολυμπιακό πολύ δυνατά στο «κόλπο» της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Champions League ή να συνεχίσει στο Europa League.

Από την πλευρά της, η διοίκηση περιμένει από τον Ζαρντίμ η ομάδα να παρουσιαστεί περισσότερο επιθετική και για αυτό τον λόγο κρίνεται σε κάθε παιχνίδι μετά την άσχημη εμφάνιση με τον Αστέρα Τρίπολης.

Το πρόγραμμα του Ολυμπιακού

20/10 Ξάνθη (εντός)
24/10 Μονπελιέ (εκτός)
29/10 Αρης (εκτός)
3/11 ΟΦΗ (εντός)
6/11 Μονπελιέ (εντός)
11/11 ΑΕΚ (εκτός)

Εν τω μεταξύ, σήμερα θα παρουσιαστεί επίσημα στην ομάδα ο Αντώνης Νικοπολίδης. Η διοίκηση με την προσθήκη και του 41χρονου τεχνικού φτιάχνει το δικό της επιτελείο. Με τον Ράντο προπονητή τερματοφυλάκων, με τον Μουρίκη γυμναστή και με τον πρώην διεθνή γκολκίπερ βοηθό του Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Με το σκεπτικό να μη μείνει ποτέ η ομάδα «ξεκρέμαστη» σε περίπτωση που κάποιος προπονητής απολυθεί ή φύγει. Από σήμερα ο Νικοπολίδης αναλαμβάνει το νέο του πόστο με σκοπό, όπως είπε και ο ίδιος στον Ζαρντίμ, «να βοηθήσω την ομάδα».

Μετά ξαφνική πρόσληψη του Νικοπολίδη ως βοηθού του Ζαρντίμ αναπτύχθηκε έντονη φημολογία που ήθελε τη διοίκηση να προχωράει και σε άλλες αλλαγές. Κάποια από τα ονόματα που ήρθαν στην επιφάνεια ήταν εκείνα των Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και Γρηγόρη Γεωργάτου, οι οποίοι θα μπορούσαν να βοηθήσουν την ομάδα. «Δεν θα υπάρξουν άλλες προσθήκες μέχρι το τέλος της σεζόν», ήταν η ξεκάθαρη θέση της διοίκησης.

Πηγή: sport-fm.gr