Το πρωσονύμιο «El Loco» («Ο Τρελός») που του κόλλησαν μόνο τυχαίο δεν είναι, καθώς ο Σεμπαστιάν Αμπρέου φροντίζει να το επιβεβαιώνει με κάθε ευκαιρία, ακόμη και τώρα που οδεύει στα 42 χρόνια της ζωής του. Ο Ουρουγουανός πρώην ποδοσφαιριστής του Άρη πρωταγωνίστησε σε ακόμη ένα σκηνικό… τρέλας στο ποδόσφαιρο της Λατινικής Αμερικής, καθώς πέταξε ένα μεταλλικό τραπέζι στο σημείο που βρίσκονταν οι οπαδοί της ομάδας του.

Ο πολύπειρος επιθετικός βγάζει τα τελευταία του… ένσημα στο πρωτάθλημα της Χιλής, όπου αγωνίζεται με τη φανέλα της Αουντάξ Ιταλιάνο. Αυτή είναι η 26η ομάδα της καριέρας του, αλλά ενδεχομένως να μην είναι η τελευταία, καθώς δεν μπορούμε να φανταστούμε πώς θα μείνει στους «Ιταλούς» μετά από αυτό το περιστατικό…

Ο λόγος που εκνευρίστηκε ο Αμπρέου, είναι ότι τον έβριζαν οι οπαδοί της ομάδας του, επειδή εκείνος και οι συμπαίκτες του έχασαν πολλές ευκαιρίες να σκοράρουν κόντρα στην Αντοφαγκάστα, με την οποία έμειναν στο 0-0. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα η Αουντάξ να μείνει στις τελευταίες θέσεις του πρωταθλήματος μαζί με Έβερτον και Ντεπόρτες Τεμούκο, με μόλις 7 βαθμούς σε 11 αγωνιστικές.

Δείτε το «Loco» σε δράση:

djfpodj1 djfpodj2 djfpodj4 djfpodj3