Έτοιμος να προχωρήσει σε μια πολύ δυνατή μεταγραφή για την ενίσχυση της επιθετικής γραμμής είναι ο Ολυμπιακός αφού είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με την Κλαμπ Μπριζ για την απόκτηση του Ρόμαν Γιάρεμτσουκ, με τα βελγικά ΜΜΕ να υποστηρίζουν ότι ο παίκτης θα έρθει στην Αθήνα τη Δευτέρα (29/7).

Μια ανάσα από μία πολύ καλή μεταγραφική κίνηση είναι οι «ερυθρόλευκοι», με τους Βέλγους να θεωρούν δεδομένο το deal. Συγκεκριμένα, όπως ανέφερε αρχικά ο Βέλγος δημοσιογράφος Σάσα Ταβολιερί και επιβεβαιώθηκε στη συνέχεια και από άλλες πηγές, ο Ολυμπιακός ουσιαστικά τα έχει βρει με τη Μπριζ στα 3,5 εκατ. ευρώ συν μπόνους για την απόκτηση του Γιάρεμτσουκ.

Ο υψηλόσωμος (1,91μ.) 28χρονος διεθνής Ουκρανός φορ αποτελούσε στόχο και της Τράμπζονσπορ, ο ίδιος όμως προτίμησε τους «ερυθρόλευκους» και όλα δείχνουν ότι τα προσεχή 24ωρα το θέμα θα κλείσει και τυπικά.

Στο Βέλγιο υποστήριζαν και τελικά επιβεβαιώθηκε ότι ο Γιάρεμτσουκ θα ταξιδέψει τη Δευτέρα (29/7) και συγκεκριμένα πολύ νωρίς το πρωί, στις 05:55, στην Αθήνα για να περάσει ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το συμβόλαιό του και να αρχίσει προπονήσεις με τη νέα του ομάδα υπό τις οδηγίες του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Ο Ουκρανός επιθετικός έχει αγωνιστεί και σε Ντιναμό Κιέβου, Γάνδη, Μπενφίκα και Βαλένθια.