Την κόλαση που ζει στα χέρια του εν διαστάσει συζύγου της, περιέγραψε στο STAR η 27χρονη που έπεσε εκ νέου θύμα βίας από τον 32χρονο την Παρασκευή (26/7).

Η γυναίκα υπέβαλε μήνυση για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, ο οποίος φέρεται να της επιτέθηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας έξω από το σπίτι της στην περιοχή. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Όπως καταγγέλλει, για να εκδικηθεί για τον χωρισμό τους, ο 32χρονος είχε δημοσιεύσει σε προσωπικό του λογαριασμό στο διαδίκτυο, ένα ροζ βίντεο με προσωπικές της στιγμές. Μάλιστα, όπως είπε η ίδια στο Star, έστειλε το βίντεο και στο φιλικό περιβάλλον της και της έριξε μπουνιά στο πρόσωπο έξω από το σπίτι της.

«Από την ημέρα που έχουμε χωρίσει, μέχρι σήμερα ψάχνει αφορμές να μου καταστρέψει την ζωή, δεν με αφήνει σε ησυχία, ούτε εμένα, ούτε το μικρό. Βλέπει το παιδί και του λέει “να μη σε βλέπω μπ..”», τονίζει η 27χρονη.

Ο άνδρας, ο οποίος κυκλοφορούσε ελεύθερος, της επιτέθηκε ξανά. Αυτή τη φορά την μαχαίρωσε στην κοιλιά, με την νεαρή μητέρα να οδηγείται στο νοσοκομείο, όπου οι γιατροί της έκαναν ράμματα.

Σύμφωνα με τον τηλεοπτικό σταθμό, η 27χρονη πάτησε το panic button όμως δεν λειτούργησε. Η νεαρή μητέρα περιμένει την τιμωρία του, ό,τι δηλαδή δεν έγινε τις προηγούμενες φορές που της είχε επιτεθεί.

Στις αρχές του μήνα είχε στήσει ξανά καραούλι έξω από το σπίτι της και την είχε χτύπησε μπροστά στον ανήλικο γιο τους.

«Την ώρα που βγαίνω με τον μικρό μεσημεράκι για να πάμε μία βόλτα και ξαφνικά τον βλέπω μπροστά μου, σταματημένο με το αμάξι του και δεν πρόλαβα καλά καλά να κλείσω την πόρτα, έρχεται “μωρή π… δεν θα σε αφήσω σε ησυχία” και μου χώνει μπουνιά και ο μικρός να έχει πλαντάξει στο κλάμα. Του λέω, “σε παρακαλώ φύγε, λυπήσου το παιδί”. “Ούτε εσένα ούτε το μ… σου”. Μου χώνει μπουνιά, μπαίνει στο αμάξι και φεύγει», περιγράφει η ίδια.

«Το 2020 πάλι τον έχω καταγγείλει για ξυλοδαρμό, γιατί χτύπησε με μπουνιά εμένα, τον μικρό με κλωτσιά. Τον κρατάνε μια μέρα και τον βγάζουν έξω», λέει η 27χρονη.

Η νεαρή γυναίκα φοβάται για την ζωή της, αλλά κυρίως για το παιδί της. Φοβάται ότι δεν θα διστάσει ακόμη και να την σκοτώσει. Έξω από το σπίτι όπου μένει υπάρχει συνέχεια ένα περιπολικό, ενώ η ασφάλεια έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψή του εν διαστάσει συζύγου της.