Ούτε το ανήλικο παιδί τους δεν σεβάστηκε ένας 32χρονος, ο οποίος φέρεται να αντιμετωπίζει προβλήματα εθισμού στα ναρκωτικά και το αλκοόλ, καθώς δεν δίστασε να γρονθοκοπήσει μπροστά του την 27χρονη εν διαστάσει σύζυγό του. Το περιστατικό σημειώθηκε πριν από λίγα 24ωρα στα Μεσόγεια της Αττικής, με τη γυναίκα έντρομη να καταφεύγει στην ΕΛ.ΑΣ. και να ζητάει βοήθεια.

Ο ξυλοδαρμός της 27χρονης σημειώθηκε το μεσημέρι της Τετάρτης, έξω από το σπίτι της και μπροστά στον ανήλικο γιο τους, ενώ λίγες ημέρες νωρίτερα ο 32χρονος είχε αναρτήσει στο TikTok ένα βίντεο ερωτικού περιεχομένου με την εν διαστάσει σύζυγό του. Μάλιστα, δεν έμεινε εκεί, καθώς έστειλε το βίντεο στο κινητό της τηλέφωνο, στη μητέρα της και αλλού, ενώ την απειλούσε ότι θα το στείλει και σε όποιον άλλον γνωρίζει.

Η νεαρή γυναίκα απευθύνθηκε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα, όπου σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και εκδικητική πορνογραφία σε βάρος του 32χρονου. 

Η 27χρονη από την Αλβανία ανέφερε ακόμη πως ο εν διαστάσει σύζυγός της έχει εμμέσως απειλήσει τη ζωή της, λέγοντάς της πως κατέχει όπλα και ότι είναι χρήστης ναρκωτικών και αλκοολούχων ποτών. Οι αστυνομικοί της πρότειναν μεταφορά σε safe house (προτίμησε να μείνει στους γονείς της), ενώ στο κινητό της τηλέφωνο τοποθετήθηκε η εφαρμογή panic button.