Σε νέα καταγγελία για ενδοοικογενειακή βία σε βάρος του πρώην συζύγου της προχώρησε η 27χρονη γυναίκα στην Αρτέμιδα.

Πρόκειται για τη γυναίκα που πριν από μερικές ημέρες είχε καταγγείλει και πάλι τον άνδρα για ξυλοδαρμό καθώς και για διαρροή προσωπικών στιγμών της στο διαδίκτυο.

Έτσι λοιπόν το βράδυ της Παρασκευής (26/7), μία 27χρονη υπέβαλε μήνυση για ενδοοικογενειακή σωματική βλάβη και απειλή σε βάρος του εν διαστάσει συζύγου της, 32 ετών, ο οποίος φέρεται να της επιτέθηκε το μεσημέρι της ίδιας μέρας έξω από το σπίτι της στην περιοχή.

Η γυναίκα μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου της παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και στη συνέχεια οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα.

Η γυναίκα διέθετε ήδη εγκατεστημένη την εφαρμογή PANIC- BUTTON, ενώ εξέφρασε την επιθυμία  να μεταφερθεί στο σπίτι των γονέων της, όπως και έγινε. Ο φερόμενος ως δράστης αναζητείται στα όρια του αυτοφώρου.

Δεν ήταν η πρώτη καταγγελία

Σημειώνεται ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η 27χρονη είχε απευθυνθεί στις αρχές. Σύμφωνα με πληροφορίες, στις 16 Ιουλίου είχε μεταβεί στο Τ.Α. Σπάτων – Αρτέμιδος και κατήγγειλε ότι, αρχές του μήνα, ο 32χρονος, εν διαστάσει σύζυγός της, την πλησίασε, ενώ αυτή βρισκόταν με το ανήλικο παιδί τους έξω από το σπίτι της και την γρονθοκόπησε στο πρόσωπο.

Το βίντεο στο ΤikTok

Επίσης, όπως κατήγγειλε στις 4 Ιουλίου, ο 32χρονος είχε αναρτήσει στο TikTok βίντεο ερωτικού περιεχομένου, στο οποίο φαίνεται η γυναίκα, χωρίς τη συγκατάθεσή της. Σύμφωνα με πληροφορίες του enikos.gr, ο κατηγορούμενος  έστειλε το ίδιο βίντεο στο κινητό τηλέφωνο της 27χρονης, απειλώντας την ότι θα το δημοσιοποιήσει σε όλο τον κόσμο, καθώς επίσης και στα κινητά τηλέφωνα της μητέρας της, του δικηγόρου της και της γραμματέας του

Η καταγγέλλουσα εξέφρασε φόβο για τη ζωή της και του ανήλικου γιου της, καθώς στο παρελθόν ο φερόμενος ως δράστης την έχει απειλήσει ξανά, ενώ, όπως είπε, κατέχει όπλα και είναι χρήστης ναρκωτικών ουσιών και οινοπνευματωδών ποτών.