Στην κάμερα του «Καλύτερα δε γίνεται» και τον δημοσιογράφο Σπύρο-Ραφαήλ Κεραμίδα μίλησε η Μαρία Αντωνά. Η ραδιοφωνική παραγωγός αναφέρθηκε στη νέα σειρά vidcasts την οποία έχει ξεκινήσει με καλεσμένα διάσημα πρόσωπα, ενώ ρωτήθηκε και για την προσωπική της ζωή στο πλευρό του Γιώργου Λιάγκα.
«Το Talk to M το εμπνεύστηκα από το μονόγραμμά μου και σημαίνει «μίλα σε μένα», «μίλα στη Μαρία». Επειδή έκανα αρκετές συνεντεύξεις, πολλοί μου έλεγαν ότι έχω ένα χάρισμα: με το χαμόγελο και την ευγένειά μου να βγάζω στον άλλο τον πιο ανθρώπινο εαυτό του», είπε αρχικά η Μαρία Αντωνά.
«Εγώ νομίζω ότι η απιστία δεν έχει να κάνει ούτε με την ηλικία, ούτε με το φύλο. Το αν είσαι πιστός σε μία σχέση, ερωτική, φιλική ή επαγγελματική, έχει να κάνει με τον άνθρωπο. Είναι στοιχεία χαρακτήρα», απαντά η ραδιοφωνική παραγωγός για τις πρόσφατες δηλώσεις της Ματίνας Παγώνη στο vidcast της.
«Στα προσωπικά μου είμαι πάρα πολύ καλά, πολύ χαρούμενη κι ευτυχισμένη. Νομίζω ότι αυτό το εκπέμπεις, το δείχνεις και δεν χρειάζεται να πεις πολλά. Δεν κάνω μακροπρόθεσμα σχέδια, αφήνω κάθε φορά τη ζωή να με οδηγήσει. Ό,τι είναι να έρθει, θα έρθει», εξομολογείται η Μαρία Αντωνά στη συνέχεια.
«Σε καμία περίπτωση δεν θέλω να μπλέκω την προσωπική με την επαγγελματική μου ζωή. Είναι δύο ξεχωριστά πράγματα και έτσι έχω επιλέξει να πορευτώ στη ζωή μου», υπογράμμισε κλείνοντας η Μαρία Αντωνά στη μεσημεριανή εκπομπή του Alpha.