Οι Ολυμπιακοί Αγώνες 2024 έλαβαν πρόωρο τέλος για την Βραζιλιάνα κολυμβήτρια Άνα Καρολίνα Βιέιρα αφού η Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας αποφάσισε την αποβολή της λόγω πειθαρχικού παραπτώματος.

Το κλίμα για τη συγκεκριμένη κολυμβήτρια ήταν ούτως ή άλλως… κάπως αφού φέρεται να είχε εκφράσει τις ενστάσεις της για τις υπόλοιπες αθλήτριες που ταξίδεψαν στο Παρίσι. Το γεγονός, επομένως, ότι… το έσκασε από το Ολυμπιακό Χωριό και μάλιστα «προδόθηκε» από αναρτήσεις της στα social media, έκανε ακόμη χειρότερα τα πράγματα.

Η Βιέιρα… ενημέρωσε τους πάντες μέσω των αναρτήσεών της ότι βρισκόταν εκτός Ολυμπιακού Χωριού μαζί με τον -συναθλητή της- Γκαμπριέλ Σάντος και ο επικεφλής της κολυμβητικής αποστολής της Βραζιλίας ενημέρωσε την Ολυμπιακή Επιτροπή της χώρας, η οποία αποφάσισε την αποβολή της.

Έτσι, αναχωρεί άμεσα από Παρίσι με προορισμό την πατρίδα της, σε αντίθεση με τον Σάντος που είδε… κίτρινη κάρτα αφού του έγιναν συστάσεις και τον προειδοποίησαν ότι στο επόμενο πειθαρχικό παράπτωμα θα αποβληθεί και αυτός.