«Στην ουσία μιλάμε, και δεν το λέω καθόλου απαξιωτικά το λέω διαπιστωτικά, μιλάμε για ένα κόμμα το οποίο χωρίς να κάνω καμία κριτική σε θέσεις ή οτιδήποτε αυτή τη στιγμή, μιλάμε για ένα κόμμα σε εισαγωγικά, το οποίο ακόμα δεν έχει μορφοποιηθεί, δεν ξέρουμε τις θέσεις του, δεν ξέρουμε καν ακόμα καλά καλά ποια θα είναι η ηγετική ομάδα, δεν ξέρουμε ποιο είναι το πρόγραμμά του, ποιες είναι οι συγκεκριμένες θέσεις του. Φαντάζομαι θα τα μάθουμε όλα αυτά όταν θα γίνουν.

Όταν θα γίνουν όλα αυτά τότε πραγματικά θα μπορούμε να τα αξιολογήσουμε. Στην ουσία τώρα αξιολογείται κάτι το οποίο είναι ένα νεφέλωμα να το πω έτσι απλά, μια ιδέα», δήλωσε στο ραδιοφωνικό σταθμό του ΑΝΤ1 το μέλος της τοπικής οργάνωσης Κορυδαλλού ΝΔ, Φαήλος Κρανιδιώτης.

Ερωτηθείς για τις δημοσκοπήσεις, εξέφρασε την εκτίμηση ότι «είναι μια φωτογραφία της συγκεκριμένης στιγμής, μετά από μια σκληρή απόφαση του Α. Σαμαρά, μια απόφαση ανάγκης θα έλεγα, με την τελευταία ψηφοφορία για τη δανειακή σύμβαση».

«Αλλά πιστεύω ότι αυτή η εικόνα, όχι μόνο για τη ΝΔ αλλά και για τα άλλα κόμματα, θα αλλάξει πάρα πολύ όταν θα ανέβει η συσπείρωση ενόψει της προεκλογικής εκστρατείας, όταν θα βγει το πρόγραμμα, όταν θα γίνει μια έξοδος του Α. Σαμαρά και των στελεχών μας προς την κοινωνία. Και βέβαια θα θυμίσω και κάτι άλλο, το έχουμε πει και μαζί νομίζω ότι αν οι δημοσκοπήσεις ήταν απολύτως ακριβείς, τότε θα κάναμε δημοσκοπήσεις και όχι εκλογές», είπε.