Είναι ωραίοι, είναι διάσημοι και όπως όλοι οι άνθρωποι τα «φτιάχνουν» και ύστερα χωρίζουν. Αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να είναι σωστοί επαγγελματίες… βάζοντας τις προσωπικές τους διαφορές στην άκρη!


Cameron Diaz και Justin Timberlake
Οι δυο τους μπορεί να μην τα βρήκαν στην προσωπική τους ζωή, όμως στην ταινία «Bad Teacher» που συμπρωταγωνιστούν φαίνεται πως τα πηγαίνουν μια χαρά! Άλλωστε πάνε και τρία χρόνια από τότε που ήταν μαζί!


Ben Affleck και Gwyneth Paltrow

Το ειδύλλιό τους δεν κράτησε και πάρα πολύ. Οι δύο ηθοποιοί πρωτοσυναντήθηκαν το 1998 στην ταινία «Shakespeare in Love» και δύο χρόνια μετά συνεργάστηκαν για την ταινία «Bounce».


Drew Barrymore και Justin Long
Η σχέση τους θύμιζε κάτι από τη ρομαντική κομεντί που συμπρωταγωνίστησαν το 2010 «Going the Distance». Η Drew Barrymore και ο Justin Long φαίνεται πως δε μπορούσαν να αποφασίσουν αν θέλουν να είναι μαζί ή όχι. Η σχέση τους ξεκίνησε το 2007, χώρισαν ένα χρόνο μετά, τα ξαναβρήκαν το 2009 και χώρισαν οριστικά το 2010.


Demi Moore και Bruce Willis
Ήταν μαζί για 13 χρόνια και απέκτησαν τρία παιδιά. Ο γάμος τους τελείωσε το 2000, αλλά οι δυο τους κατάφεραν να κρατήσουν μια πολύ φιλική σχέση. Το 1991 έπαιξαν μαζί στην ταινία «Mortal Thoughts». Το 1996 χάρισαν τις φωνές τους στους «Beavis and Butt-Head Do America» και επέστρεψαν στη μεγάλη οθόνη μετά το διαζύγιό τους το 2003 με το «Charlie’s Angels: Full Throttle».


Rick Fox και Vanessa Williams
Ήταν παντρεμένοι, αλλά δε ζούσαν μαζί. Εκείνη βρισκόταν στη Νέα Υόρκη όσο εκείνος έπαιζε μπάσκετ για τους Λος Άντζελες Lakers. Φήμες τους ήθελαν να έχουν χωρίσει από το 2004, ωστόσο οι δυο τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα να παίξουν μαζί το 2007 στη δημοφιλή σειρά «Ugly Betty».