Ο έλληνας hair stylist, Δημήτρης Γιαννέτος, έχει μετακομίσει στις ΗΠΑ και μεσουρανεί στα πράγματα της ομορφιάς, καθώς ανάμεσα στις πολύ διάσημες πελάτισσές του συμπεριλαμβάνονται οι: Cindy Crawford, Megan Fox, Amal Clooney, Lindsay Lohan, Helena Christensen, Camila Cabello και φυσικά οι Kardashians.

O Δημήτρης Γιαννέτος ανέβασε στον επαγγελματικό του λογαριασμό στο Instagram ένα απλό μεν αλλά τόσο όμορφο χτένισμα, που έφτιαξε στα μαλλιά της Kim Kardashian και δεν είναι άλλο από τα flat waves, το ιδανικό hair look για το καλοκαίρι. «Flat Waves για την όμορφη Kim Kardashian», έγραψε στη λεζάντα.

Tα flat waves είναι η cool παραλλαγή των beach waves και απέχουν πολύ από τις κλασσικές μπούκλες. Είναι ένα ανάλαφρο και αέρινο χτένισμα που κολακεύει τα μαλλιά και το πρόσωπο, δίνοντας ένα ανεπιτήδευτα κομψό αποτέλεσμα στο look. Tαιριάζει στα μαλλιά που έχουν από μεσαίο μήκος και κάτω και είναι το σήμα κατατεθέν του καλοκαιριού, αφού μοιάζει σαν να έρχεται κατευθείαν από την παραλία. Για να το επιτύχετε, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε ένα εργαλείο θερμότητας, ωστόσο γίνεται και με έναν πολύ πιο απλό τρόπο που δεν είναι άλλος από το να κάνετε τα μαλλιά σας πλεξούδες, να τα αφήσετε μερικές ώρες έτσι ή να κοιμηθείτε με αυτές και λύνοντάς τες θα είναι έτοιμα.

Για καλύτερο αποτέλεσμα, μπορείτε πριν πλέξετε τα μαλλιά σας σε μία ή σε δυο πλεξούδες, να τα ψεκάσετε με ένα ειδικό σπρέϊ αλατόνερου, που έχει την ιδιότητα να τονίζει τα κύματα στην τρίχα. Έχουμε μιλήσει και σε προηγούμενο άρθρο μας για το πώς οι πλεξούδες μπορούν να σας χαρίσουν κυματιστά μαλλιά. Μπορεί να μη γίνουν τόσο τέλεια όπως από τα χέρια του hair stylist των celebrities, αλλά η δουλειά θα γίνει!