Το Strange Darling, η νέα ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί η Willa Fitzgerald του Reacher, θα κάνει πρεμιέρα στους κινηματογράφους στις 5 Σεπτεμβρίου.

Στο θρίλερ τρόμου η Fitzgerald, η οποία εμφανίστηκε ως Roscoe Conklin στην πρώτη σεζόν της σειράς Prime Video, υποδύεται μια γυναίκα που τρέχει να ξεφύγει από έναν διαταραγμένο κατά συρροή δολοφόνο, γνωστό ως Δαίμονας (Kyle Gallner), στην έρημο του Όρεγκον.

Το τρέιλερ ξεκινά με τη Fitzgerald, που φοράει μια κατακόκκινη περούκα καθώς αναλαμβάνει το ρόλο της Lady, να συνομιλεί με τον χαρακτήρα του Gallner καθώς πλησιάζουν σε ένα αυτοκίνητο.

Παρά το φαινομενικά ευχάριστο ύφος, αυτό γρήγορα μετατρέπεται σε σασπένς, καθώς τον ρωτάει: «Είσαι κατά συρροή δολοφόνος»; Από εκεί και πέρα, παίρνουμε μια γεύση από το κυνηγητό της γάτας και του ποντικιού, με τον Δαίμονα να μη σταματά μπροστά σε τίποτα για να διεκδικήσει το επόμενο θύμα του.

Σε σενάριο και σκηνοθεσία του JT Mollner, το Strange Darling έλαβε διθυραμβικές κριτικές κατά την πρεμιέρα του στο Fantastic Fest τον Σεπτέμβριο, με την ταινία να έχει αυτή τη στιγμή απόλυτη αποδοχή 100% στο Rotten Tomatoes από τις πρώτες 15 κριτικές.

Λίγα λόγια για την ταινία

Τίποτα δεν είναι όπως φαίνεται σε ένα one-night  stand που σύντομα θα εξελιχθεί σε ένα αιματηρό κυνηγητό.

Με την Γουίλα Φιτζέραλντ (Οι δαίμονες του Χιλ Χάουζ) και τον Κάιλ Γκάρνερ (Scream) σε ένα ανατρεπτικό και αγωνιώδες θρίλερ που είναι μία από τις καλύτερες εκπλήξεις της χρονιάς.

Από τον παραγωγό των ταινιών Barbarian και Στενές Επαφές με τον Διάβολο.

Σκηνοθεσία: Τζ. Τ. Μόλνερ

Ηθοποιοί: Γουίλα Φιτζέραλντ, Κάιλ Γκάλνερ, Μπάρπαρα Χέρσεϊ, Εντ Μπέγκλεϊ Τζούνιορ

Είδος: Θρίλερ