Η 26χρονη Βιτόρια Σερέτι ποζάρει στο εξώφυλλο της ιταλικής Vogue για το 60ό επετειακό τεύχος και τραβάει όλα τα βλέμματα, καθώς είναι η σύντροφος του Λεονάρντο Ντι Κάπριο. Το γνωστό μοντέλο από την Ιταλία είναι σε σχέση με τον διάσημο ηθοποιό του Χόλιγουντ από το καλοκαίρι του 2023.

Η 26χρονη έχει περπατήσει στην πασαρέλα για μεγάλους οίκους μόδας και θεωρείται από τα πιο διάσημα μοντέλα της γενιάς της. Όπως ήταν αναμενόμενο, η σχέση της με τον Λεονάρντο Ντι Κάπριο την έκανε ακόμα πιο γνωστή στο ευρύ κοινό, με την ίδια να κρατάει πολύ χαμηλό προφίλ στην προσωπική της ζωή. Άλλωστε ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο δεν μιλάει ποτέ για την προσωπική ζωή του, έχει κακή σχέση με τους φωτογράφους και πάντα φοράει καπέλο για να μην φαίνεται το πρόσωπό του.

Πρόσφατα το ζευγάρι εθεάθη να κάνει διακοπές στην Ίμπιζα και τα σχόλια για το γεγονός ότι ο χολιγουντιανός σταρ επέλεξε να έχει για σύντροφο για ακόμα μια φορά μια γυναίκα που έχει σχεδόν τα μισά του χρόνια, δεν έλειψαν από τα social media. Ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο έχει τη φήμη ότι βγαίνει μόνο με γυναίκες ηλικίας έως το πολύ 26 ετών.

Η Βιτόρια Σερέτι ανακαλύφθηκε το 2012, σε ηλικία 14 ετών, μέσω του διαγωνισμού «Elite Model Look». Αγαπημένο της χρώμα είναι το μαύρο και απεχθάνεται το ροζ και την τάση του Barbiecore. Έχει στο ενεργητικό της ένα διαζύγιο, καθώς ήταν παντρεμένη από το 2020 μέχρι το 2023 με τον DJ Ματέο Μιλέρι. Ο γάμος της έγινε στην Ίμπιζα όπου φόρεσε ένα νυφικό Jacquemus.

Γεννημένη στην Μπρέσια της Ιταλίας, η Βιτόρια Σερέτι έγινε εξώφυλλο στην Vogue στα 18 της και αγαπημένος της σχεδιαστής μόδας είναι ο Καρλ Λάγκερφελντ. Οι φωτογραφίσεις της σε περιοδικά μόδας πάντα τραβούν την προσοχή, καθώς το γνωστό μοντέλο αποπνέει μια chic αισθητική. Στο Instagram έχει 1,7 εκατομμύρια ακόλουθους και ανεβάζει σχεδόν καθημερινά υλικό.

Γιατί χωρίζει όλες τις φίλες του στα 25 ο Λεονάρντο Ντι Κάπριο

Πηγή από το περιβάλλον του Λεονάρντο Ντι Κάπριο, μιλώντας παλιότερα στην «The Post», εξήγησε τους λόγους για τους οποίους ο ηθοποιός τερματίζει τις σχέσεις του, όταν οι αγαπημένες του περνούν την ηλικία των 25 ετών. «Όταν οι γυναίκες φθάνουν τα 25, ψάχνουν για περισσότερα – ψάχνουν να παντρευτούν και να νοικοκυρευτούν. Αυτό είναι κάτι που δεν θέλει ο Λίο. Δεν θέλει οικογένεια και δεν θέλει να είναι κοντά σε γυναίκες που μπορεί να τον πιέσουν για κάτι τέτοιο. Από τη στιγμή που γνωρίζεται με μια κοπέλα, ο χρόνος αρχίζει να μετρά αντίστροφα. Αν περάσει μια ηλικία, θα χωρίσουν. Αν έρθουν πολύ κοντά, θα χωρίσουν. Ο Λίο έχει μεγαλώσει, αλλά το γούστο του δεν έχει αλλάξει», δήλωσε η πηγή του Ντι Κάπριο.