H Eλένη Φουρέιρα είναι από τις τραγουδίστριες που με τις ενδιαφέρουσες στιλιστικές της επιλογές κάνει προτάσεις και δημιουργεί τάσεις, ενώ αποτελεί ανεξάντλητη πηγή έμπνευσης για το fashion crowd. Αυτή τη φορά, αλιεύσαμε μέσα από ένα άλμπουμ φωτογραφιών που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram ένα cute μανικιούρ που έμοιαζε με κρυμμένο διαμαντάκι στο καρουζέλ.

Ανάμεσα, λοιπόν, σε διάφορες άλλες φωτογραφίες της Ελένης Φουρέιρα είτε από επαγγελματικές της στιγμές είτε από οικογενειακές, είδαμε και ένα 3D μανικιούρ που έκανε στα μακριά οβάλ νύχια της σε παστέλ απόχρωση και πιο συγκεκριμένα pistachio green χρώμα που είχαν πάνω τους τρισδιάστατες λεπτομέρειες από λευκό χρώμα: μια καρδιά, έναν φιόγκο και δύο λουλούδια.

Το φιστικί είναι ένα χρώμα που ταιριάζει πολύ με την ηλιοκαμένη επιδερμίδα, αφού κάνει ωραία αντίθεση και είναι ιδανική επιλογή για τους καλοκαιρινούς μήνες. Τα 3D στοιχεία προσφέρουν στα νύχια μαξιμαλιστικό αποτέλεσμα και η προσθήκη τους προσφέρει όγκο αναβαθμίζοντας ένα κατά τα άλλα ήσυχο μανικιούρ, ενώ ο φιόγκος είναι ξεκάθαρα ο πρωταγωνιστής της φετινής σεζόν, καθώς τον είδαμε σε κάθε πιθανό σημείο: Στα μαλλιά σαν αξεσουάρ, στα παπούτσια ως απλικέ αλλά και στα νύχια. Με άλλα λόγια, το μόνο που μπορεί να ζητήσει επιπλέον κανείς από το μανικιούρ της Ελένης Φουρέιρα είναι ένα παγωτό φιστίκι, για να δροσιστεί και να βγάλει μια φωτογραφία για το Instagram, κρατώντας το χωνάκι με τις μπάλες από pistachio να δένουν απόλυτα με την απόχρωση του nail look.