Ανείπωτος είναι ο θρήνος στην Κρήτη για τα τρία νεαρά αγόρια, ηλικίας 16, 19, και 20 ετών έχασαν τη ζωή τους στο σοκαριστικό τροχαίο δυστύχημα που σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ το πρωί του Σαββάτου.

Η τοπική κοινωνία δεν μπορεί να πιστέψει το τι έχει συμβεί με τους κατοίκους να τονίζουν πως Νίκος, ο Γιώργος και ο Αλέξανδρος έφυγαν τόσο άδικα από τη ζωή.

Στη ΜΕΘ η 22χρονη – Δίνει μάχη για τη ζωή της

Τη δική της μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, όπως μεταδίδει το creta24.gr δίνει μια 22χρονη κοπέλα η οποία νοσηλεύεται διασωληνωμένη στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων, έχοντας υποστεί κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις.

Η νεαρή κοπέλα ήταν η τέταρτη επιβάτης του αυτοκινήτου που ενεπλάκη στο φρικτό τροχαίο.

Πώς έγινε το δυστύχημα

Ο άτυχος Νίκος

Το θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στον ΒΟΑΚ, στο ύψος της γέφυρας του Γαλατά, όταν κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ΙΧ συγκρούστηκε με βαν.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκαν θανάσιμα δύο από τους επιβαίνοντες στο αυτοκίνητο, ενώ στο νοσοκομείο μεταφέρθηκαν με σοβαρά τραύματα δύο ακόμα νεαρά άτομα, εκ των οποίων το ένα κατέληξε λίγο αργότερα.

Στο βαν επέβαιναν 21 άτομα και σύμφωνα με πληροφορίες δεν υπήρξε σοβαρός τραυματισμός.

Στο σημείο άμεσα έσπευσαν δυνάμεις της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό των επιβαινόντων, ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ καθώς και η Τροχαία ΒΟΑΚ, η οποία διερευνά τα αίτια της τραγωδίας.