Τρεις νεκροί και μία τραυματίας σε κρίσιμη κατάσταση είναι ο μέχρι τώρα απολογισμός του θανατηφόρου τροχαίο που σημειώθηκε το πρωί στον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης,

Στο συμβάν ενεπλάκησαν ένα τουριστικό βαν με ΙΧ αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τέσσερα νεαρά, άτομα, τρεις άνδρες και μία κοπέλα . Από τη σύγκρουση, ένας επιβαίνων βρέθηκε νεκρός εκτός του αυτοκινήτου, ενώ οι υπόλοιποι τρεις -όλοι Έλληνες- εγκλωβίστηκαν και χρειάστηκε η συνδρομή της Πυροσβεστικής για τον απεγκλωβισμό τους.

Οι πληροφορίες του Cretalive αναφέρουν ότι αρχικά οι νεκροί ήταν δύο άνδρες στον τόπο του συμβάντος, ενώ ο τρίτος εξέπνευσε λίγο αργότερα στο Νοσοκομείο Χανίων όπου είχαν μεταφερθεί. Σε κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η κοπέλα που επίσης επέβαινε στο αυτοκίνητο.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές ενημέρωσης στο μίνι βαν επέβαιναν 19 άτομα, που δεν τραυματίστηκαν σοβαρά, αλλά φέρουν εκδορές.

Σημειώνεται ότι λίγες μόλις ώρες νωρίτερα, είχε βρει τον θάνατο σε τροχαίο, μία γαλλίδα τουρίστρια στον ίδιο δρόμο, στο ύψος των Σισών.