Έφυγε πρόωρα από τη ζωή η δημοσιογράφος Παυλίνα Ντάσιου βυθίζοντας στη θλίψη τους οικείους αλλά και τους συναδέλφους της.

Συγκεκριμένα, τη δυσάρεστη είδηση έκανε γνωστή ο Λάμπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είχε συνεργαστεί μαζί της στο παρελθόν παρουσιάζοντας την εκπομπή «Παιδιά Κουμπιά». Ο δημοσιογράφος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μία κοινή τους φωτογραφία, γράφοντας: «Α ρε Παυλινάκι μου».. Διαβάστε περισσότερα εδώ:

Η Παυλίνα Ντάσιου υπήρξε ραδιοφωνική παραγωγός αλλά και υπεύθυνη καλεσμένων σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές.

Η άτυχη γυναίκα νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα σε εντατική νοσοκομείου, με πρόβλημα υγείας. Παρά τις προσπάθειες των γιατρών, η κατάστασή της επιδεινώθηκε το τελευταίο διάστημα, με αποτέλεσμα να αφήσει την τελευταία της πνοή, πριν κλείσει τα 50 της χρόνια.

Ανάμεσα σε εκείνους που την αποχαιρέτησαν ήταν και ο Νίκος Κοκλώνης.

«Η Παυλίνα έφυγε από τη ζωή άδικα και νωρίς, αφήνοντάς μας με μία αίσθηση κενού και λύπης. Ήταν μία ψυχή γεμάτη ζωή, χαμόγελο και αγάπη για τους γύρω της. Κάθε στιγμή που περάσαμε μαζί της θα μας συνοδεύει για πάντα. Η Παυλίνα είχε τη μοναδική ικανότητα να φωτίζει τον χώρο με την παρουσία της. Η καλοσύνη της και η θετική της ενέργεια ενέπνεαν όλους μας. Ας κρατήσουμε ζωντανές τις αναμνήσεις της και ας τιμήσουμε τη ζωή της που ήταν γεμάτη όνειρα και ελπίδες. Ας μην ξεχάσουμε ποτέ τη χαρά που μας έδωσε και την αγάπη που μας προσέφερε. Καλό Ταξίδι Παυλίνα. Θα μας λείψεις πολύ», έγραψε ο Νίκος Κοκλώνης.

«Πόσο θα μου λείψουν οι συζητήσεις μας και η παρέα σου! Πόσο αγαπούσες την οικογένειά σου , τη δουλειά σου και τα ζωάκια σου! Καλό παράδεισο Παυλίνα μας!» έγραψε δημοσιεύοντας μια κοινή τους φωτογραφία ο Χάρης Λεμπιδάκης με την Κατερίνα Καινούργιου να σχολιάζει: «Καλό παράδεισο Παυλίνα μας. Ήσουν κ θα είσαι ένας άγγελος. Έφυγες πολύ νωρίς»