Μιλάμε για το νέο hot ζευγάρι της πόλης το οποίο μετρά δύο μήνες σχέσης. Είναι και οι δύο τραγουδιστές, νέοι σχετικά στο χώρο και ξεκίνησαν και οι δύο την καριέρα τους στο τραγούδι από τη Θεσσαλονίκη.

Ο λόγος για την εντυπωσιακή Θέλξη και τον γοητευτικό Χρήστο Χολίδη. Σύμφωνα με το δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso», οι δύο τραγουδιστές ήρθαν κοντά μετά την συνεργασία τους στο «Ποσειδώνιο» τον περασμένο χρόνο. Ωστόσο, αυτό που μέχρι πρότινος τους έδενε ήταν μία δυνατή φιλία και τίποτε περισσότερο.

Η ζωή όμως είναι απρόβλεπτη και αυτό γιατί τόσο ο Χρήστος, όσο και η Θέλξη αποφάσισαν σύμφωνα με πληροφορίες να επαναπροσδιορίσουν τη σχέση τους. Συγκεκριμένα, ο έρωτας τούς χτύπησε την πόρτα και το επόμενο βήμα ήταν να μην του αντισταθούν και να γίνουν ζευγάρι.

Και οι δύο κρατούν χαμηλό προφίλ σε αυτή τη σχέση, προσέχοντας τα φλας των παπαράτσι να μην τους συλλάβουν σε κοινή τους έξοδο, μέχρι το πρώτο «στραβοπάτημα» τους.

Αυτή την περίοδο η σέξι τραγουδίστρια συνεχίζει τις εμφανίσεις της σε νυχτερινό κέντρο της παραλιακής μαζί με τον Χρήστο Μενιδιάτη, ενώ ο Χρήστος Χολίδης ξεκουράζεται.