«Λαβράκι» αποδείχτηκε πως έβγαλε η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας, μετά την πληροφορία που έφτασε στα γραφεία της, ότι σε κλαμπ στα Φηρά της Σαντορίνης εκδίδονται γυναίκες έναντι αμοιβής. Οι ίδιες πηγές ανέφεραν ότι οι υπεύθυνοι του καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος κανόνιζαν έναντι αμοιβής ερωτικές συνευρέσεις μεταξύ πελατών και εργαζομένων.

Κάπως έτσι, αστυνομικοί, προσποιούμενοι τους πελάτες, πήγαν τα ξημερώματα της Κυριακής στο συγκεκριμένο κλαμπ και με προσημειωμένα χαρτονομίσματα περίμεναν την… προσέγγιση. Αυτή έγινε από μία 32χρονη, προσωρινά υπεύθυνη λειτουργίας του χώρου, η οποία ύστερα από ολιγόλεπτη συνομιλία συμφώνησε να συνευρεθεί ερωτικά ένας από τους δήθεν πελάτες με μία κοπέλα- εργαζόμενη έναντι του ποσού των 200 ευρώ.

Τα χρήματα παρέλαβε μία 32χρονη από την Κολομβία, η οποία οδήγησε τον μυστικό αστυνομικό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο εντός του καταστήματος. Μόλις άρχισε να βγάζει τα ρούχα της, ο αστυνομικός γνωστοποίησε την ιδιότητά του, ειδοποίησε την ομάδα έρευνας και πραγματοποιήθηκε έλεγχος του καταστήματος. Το αποτέλεσμα ήταν να συλληφθεί η 32χρονη, προσωρινά υπεύθυνη του κλαμπ, αλλά και πέντε γυναίκες από την Κολομβία (ηλικίας από 20 έως 32 ετών) σε βάρος των οποίων σχηματίσθηκε δικογραφία για τα κατά περίπτωση αδικήματα της μαστροπείας, της παράβασης της νομοθεσίας σχετικά με τα εκδιδόμενα πρόσωπα και της παράνομης παραμονής στη χώρα μας.

Το προσημειωμένο χρηματικό πόσο καθώς και επιπλέον 590 ευρώ που βρέθηκαν στο ταμείο της επιχείρησης κατασχέθηκαν. Επίσης, διαπιστώθηκε ότι οι συλληφθείσες δεν διέθεταν πιστοποιητικά υγείας και τρεις από αυτές διέμεναν παράνομα στη χώρα μας.