Για τη σύγχρονη… επιδημία διαζυγίων μίλησαν στην εκπομπή «Summer’s Cool», με την παρουσιάστρια, Μαριάντα Πιερίδη, να αφήνει υπονοούμενα και για τη δική της περίπτωση.

Ειδικότερα, στην εκπομπή του «ΣΚΑΪ» κλήθηκε να μιλήσει ο γνωστός σύμβουλος ψυχικής υγείας, Γιώργος Λάγιος, με αφορμή τα διαζύγια των επωνύμων, που έγιναν γνωστά φέτος το καλοκαίρι.

«Ένας ειδικός μόνο θα μπορούσε να μιλήσει για τα διαζύγια. Εγώ μόνο εκ πείρας θα μπορούσα να μιλήσω, ενώ εσύ, Γιώργο μου, θα το πάρεις από την επιστημονική πλευρά», είπε αρχικά η Μαριάντα Πιερίδη, δίνοντας πάσα στον καλεσμένο της να τοποθετηθεί.

«Να μην παλέψεις; Να μην προσπαθήσεις να κρατήσεις τη σχέση, τον γάμο σου; Εμένα πολύς κόσμος μου έλεγε: “Γιατί δεν προσπαθείς να κρατήσεις τον γάμο σου, δεν δίνεις μία δεύτερη ευκαιρία;”», ανέφερε σε άλλο σημείο της συζήτησης η παρουσιάστρια.

«Αν μου έλεγε ο σύντροφός μου ότι παραμελώ τις συναισθηματικές και τις ερωτικές ανάγκες του, θα του έλεγα: “Αγάπη μου, κλείσε την πόρτα, κλείσε τα παράθυρα κι έλα να σου δείξω”», σχολίασε η Μαριάντα Πιερίδη, όταν τέθηκε το ζήτημα της απιστίας σε ένα ζευγάρι λόγω ασυμφωνίας χαρακτήρων.

Σημειώνεται πως μέσα στο 2024 η Μαριάντα Πιερίδη και ο πρώην σύζυγός της, Δημήτρης Κατριβέσης, ανακοίνωσαν τον χωρισμό τους έπειτα από 7 χρόνια γάμου.