Νεκρός εντοπίστηκε ένας 68χρονος ξενοδοχοϋπάλληλος στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διέμενε τις ώρες που δεν εργαζόταν, στην περιοχή της Ραφήνας.

Ο ξενοδοχοϋπάλληλος, που δούλευε στην υποδοχή ως ρεσεψιονίστ, είχε δικό του δωμάτιο στο συγκρότημα. Την Παρασκευή (16/8) καθυστέρησε να πάει στο πόστο του, με αποτέλεσμα οι συνάδελφοί του να τον αναζητήσουν στο δωμάτιό του.

Εκεί βρήκαν τον 68χρονο άνδρα πεσμένο στο πάτωμα. Η σορός του ήταν σε ακαμψία, γεγονός που υποδηλώνει πως είχε περάσει αρκετή ώρα από τη στιγμή που άφησε την τελευταία του πνοή, όπως μεταδίδει το rpn.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας.

Ακολουθεί η επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο Ναυτιλίας:

«Την 16.08.24 ενημερώθηκε η Λιμενική Αρχή της Ραφήνας για τον θάνατο ενός 68χρονου ημεδαπού σε ξενοδοχειακή μονάδα, εντός της Χερσαίας Ζώνης Λιμένα Ραφήνας. Ο 68χρονος, ο οποίος εργαζόταν στην ξενοδοχειακή μονάδα, εντοπίστηκε στο δωμάτιό του, χωρίς τις αισθήσεις του. Κλιμάκιο του ΕΚΑΒ που προσήλθε στο σημείο, διαπίστωσε τον θάνατό του, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ραφήνας».