Η γνωστή παρουσιάστρια, Νάταλι Κακκαβά, στον απόηχο της επεισοδιακής παραίτησής της από τον Δήμο Σαρωνικού την περασμένη άνοιξη, μετά τη διαμάχη της με τον δήμαρχο της περιοχής, ανέβασε σήμερα (19/8) ένα βίντεο-απάντηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για σε όσους συνεχίζουν να την κατηγορούν, δείχνοντας με αυτό τον τρόπο την αγανάκτησή της.

Συγκεκριμένα ακούγεται να λέει στην ανάρτηση: «Κάνω αυτό το βίντεο σήμερα, γιατί είμαι τόσο εξοργισμένη, γιατί για πολλοστή φορά ένας άνθρωπος σήμερα μου είπε: ρε συ, σού είχαν τάξει παραλία στον Δήμο, δεν σου την έδωσαν και γι’ αυτό τα έσπασες και έφυγες; Ρε δεν ντρέπεστε ρε βρε ξεφτίλες; Αυτά που κάθεστε και λέτε δεξιά και αριστερά για να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητά σας; Δεν ντρέπεστε; Δε βαρεθήκατε να λέτε ψέματα στον κόσμο;»

Eνώ συνεχίζει, «Είναι δυνατόν; Ξύπνησε ο κόσμος, δεν τρώει κουτόχορτο! Και επιτέλους πείτε αλήθεια για μία φορά στη ζωή σας. Ακόμα περιμένω την ειδική μονοθεματική συνεδρίαση να καλέσετε τους φίλους σας τους υπουργούς για τις ελεύθερες παραλίες να πηγαίνει να κάνει μπάνιο ο κόσμος αλλά δεν σας συμφέρει. Ντροπή σας! Μείνετε μακριά από εμένα και την οικογένειά μου και τέλος τα ψέματα. Ντροπή πια!», καταλήγει στην τοποθέτησή της η Ναταλί Κάκκαβα εμφανώς εκνευρισμένη με το περιστατικό

Το ποτήρι ξεχυλισε…Τέλος τα ψέματα σας.Ως εδώ.. Καμια ανοχή από μένα πλέον..

Posted by Ναταλι Κακκαβα on Monday, August 19, 2024