Η έξοδος με άποψη έχει και στις γιορτές προορισμό τη «Fuga All Day», με θέα τον εντυπωσιακό κήπο του Μεγάρου Μουσικής, τα φώτα της πόλης, και τη μαγεία της μουσικής.

Σήμερα, Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου, η σοπράνο Αθηνά Δημητρακοπούλου και ο πιανίστας Valeriy Ismaghilov παρουσιάζουν ένα μουσικό πρόγραμμα με τα ωραιότερα και πιο γνωστά τραγούδια και μουσικά θέματα από το musical, το θέατρο και τον κινηματογράφο.

Θα ακουστούν αξέχαστες μελωδίες, τραγούδια και άριες από musicals, κινηματογραφικά έργα, θεατρικά έργα και όπερες μεταξύ των οποίων: «West Side Story», «The phantom of the opera», «Cats», «Dr. Jekyll and Mr. Hyde», «Schindler’s list», «Cinema Paradiso» «La double vie de Veronique», «Les parapluies de Cherbourg», «Amelie», «La vie en rose», «Farinelli il castrato», «Η άνοδος και η πτώση της πόλης του Μαχαγκόνυ» και πολλά ακόμα…
Μουσικές με άποψη, απολαυστικές Ιταλικές και Μεσογειακές γεύσεις (από 8 έως 18 ευρώ), γιορτινά πιάτα – εκπλήξεις και μοναδικά cocktail στον μοντέρνο χώρο της «Fuga All Day» συνθέτουν μια πραγματικά προσιτή εμπειρία για όλες και όλους, στην καρδιά της Αθήνας.

«Fuga All Day» στον κήπο του Μεγάρου Μουσικής (είσοδος από Π. Κόκκαλη),
Τηλ. 210 7242979

Μετρό: Μέγαρο Μουσικής, στάθμευση: στον υπόγειο χώρο του Μεγάρου.

Ώρα έναρξης εκδηλώσεων: 21.00