H Hailey Bieber περιμένει το πρώτο της παιδί με τον σύζυγό της, Justin, κάτι που ανακοίνωσε η ίδια σε ένα video που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram πριν από μερικούς μήνες. Στο βίντεο ανανέωνε τους γαμήλιους όρκους της με τον τραγουδιστή, φορώντας ένα λευκό νυφικό φόρεμα, που αναδείκνυε τη φουσκωμένη της κοιλιά.

Η Hailey Bieber, αντίθετα με την τάση που θέλει τελευταία τις εγκύους με εκτεθειμένη την κοιλιά τους, δεν ακολούθησε το trend που καθιέρωσε η Rihanna και στις δυο εγκυμοσύνες της, αλλά προσάρμοσε το look της στην περίσταση, φορώντας ρούχα που κυρίως την προστάτευαν από τα αδιάκριτα βλέμματα.

Πρόσφατα, η Ηailey Bieber ανέβασε στο Instagram μια εμφάνιση που έκανε σε προχωρημένη (πλέον) εγκυμοσύνη, φορώντας ένα φόρεμα που είδαμε για πρώτη φορά στην πρόσφατη πασαρέλα του γάλλου σχεδιαστή, Jacquemus, στο Κάπρι, ενώ το συγκεκριμένο ρούχο συμπεριλήφθηκε και σε ένα πολύ ευφάνταστο βίντεο, που επίσης ανέβηκε στο επίσημο site του οίκου.

Πρόκειται για ένα strapless φόρεμα σε ίσια γραμμή με ένα μεγάλο βολάν στο στήθος από ημιδιάφανο ύφασμα σε butter yellow χρώμα, την απόχρωση του ανοιχτού κίτρινου παστέλ, που βλέπουμε πολύ αυτή τη σεζόν. Η Hailey Bieber ολοκλήρωσε το look της με ένα μαντήλι που τύλιξε στο κεφάλι της και της έδωσε vintage αέρα καθώς και λευκά γυαλιά ηλίου του ίδιου σχεδιαστή. Από κοσμήματα επέλεξε χρυσά βραχιόλια και το χαρακτηριστικό κολιέ της από διαμάντια με το γράμμα «Β» – και όπου «Β» σημαίνει «Βieber».