Το Johnnie Walker Double Black είναι ένα ξεχωριστό, εκλεκτό ουίσκι συνώνυμο της κομψότητας, έτοιμο να καλύψει τις απαιτήσεις ακόμα και των πιο απαιτητικών καταναλωτών. Το νέο αυτό blend, μια γευστική εξέλιξη του Johnnie Walker Black Label, μεγιστοποιεί την καπνιστή γεύση του, προσφέροντας έναν χαρακτήρα πιο συναρπαστικό και γευστικά πιο έντονο.

Αυτό το deluxe whisky δημιουργήθηκε για να ικανοποιήσει εκείνους που ήδη εκτιμούν τον χαρακτήρα του Johnnie Walker Black Label αλλά ταυτόχρονα είναι θετικοί στο να επιλέξουν μια γεύση πιο διακριτική και πολύπλοκη.

Το Johnnie Walker Double Black και το Johnnie Walker Black Label μοιράζονται το ίδιο DNA αλλά όχι τον ίδιο χαρακτήρα. Το Double Black δεν αφορά στο χρώμα αλλά στον χαρακτήρα που είναι πιο μυστηριώδης και συναρπαστικός.

Η φιάλη του Johnnie Walker Double Black εντυπωσιάζει με τους τόνους του μαύρου και τη χρυσή ετικέτα καθώς και τον χρυσό Striding Man. Η συσκευασία χαρακτηρίζεται από την εμφάνιση υφής ξύλου, θυμίζοντας καπνισμένα δρύινα βαρέλια ωρίμανσης.

Θα το βρείτε σε περιορισμένες ποσότητες σε επιλεγμένες κάβες και super markets.