Με εργαλείο το γέλιο μπορούμε να κάνουμε θαύματα. Το Κλαμπ Γέλιου της Θεσσαλονίκης διοργανώνει τη Γιόγκα Γέλιου την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου στις 6:30 το απόγευμα στο Ξενοδοχείο ΟΛΥΜΠΙΑ με είσοδο ελεύθερη.

Το μόνο που χρειάζονται όσοι προσέλθουν είναι άνετα ρούχα, κάλτσες για περπάτημα στη μοκέτα και μια πετσέτα ή στρωματάκι γιόγκα για να καθίσουν κάτω.
 
Η Γιόγκα του Γέλιου (Laughter Yoga) είναι μια τεχνική, η οποία προκαλεί το γέλιο και επιτυγχάνεται με τον συνδυασμό απλών ασκήσεων διατάσεων, ήπιων αναπνοών, ρυθμικού χειροκροτήματος, τραγουδιού και κίνησης.

Στη Γιόγκα του Γέλιου, το γέλιο χρησιμοποιείται σαν εργαλείο και όχι σαν συναίσθημα και έτσι μας βοηθάει να απομακρυνόμαστε με ευκολία από τους φόβους, τη λύπη, τις ανησυχίες, όλους τους περιορισμούς που μας δεσμεύουν και μας καθηλώνουν.

Δεν είναι απαραίτητο να είμαστε χαρούμενοι, να λέμε ανέκδοτα,ή να έχουμε έναν άλλο λόγο για να γελάσουμε. Ξεκινάμε να γελάμε τεχνητά, διατηρώντας οπτική επαφή με τα μέλη της ομάδας και την παιδική μας διάθεση και σύντομα το προσποιητό γέλιο γίνεται πραγματικό και ρέει σαν ποτάμι κατ’ ευθείαν από τη καρδιά.

Η είσοδος για το κοινό είναι ελεύθερη