Χαρά, πάθος, δύναμη και πολύ χορό, θα παρουσιάσουν στην εκρηκτική παράσταση «Στιγμές» οι Salsa Sinners, οι 40 χορευτές της σάλσα, οι οποίοι θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό στις 6 Φεβρουαρίου στο Fuzz Live Music Club.

Πρόκειται για μια χορευτική- διαδραστική-παράσταση με τους 40 χορευτές επί σκηνής να δίνουν το στίγμα και το νόημα του πιο εκρηκτικού λάτιν χορού, και μια παραγωγή γεμάτη νέες εικόνες, εκρηκτική μουσική, ατελείωτο χορό και θετική διάθεση.

Οι Salsa Sinner (www.salsasinners.com) έχουν στο ενεργητικό τους πολλές επιτυχημένες εμφανίσεις σε διαγωνισμούς και παραστάσεις στην Ελλάδα (στη μεγάλη συναυλία των Orquesta Buena Vista Social Club το Νοέμβριο, αλλά και του καλοκαιρινού 2ου Cuba Festival) καθώς και τηλεοπτικές εμφανίσεις αλλά και στο εξωτερικό. Κατέχουν επίσης πολλούς τίτλους, σημαντικές διακρίσεις και πολλά βραβεία.

Με την καθοδήγηση των παγκοσμίου φήμης χορογράφων και χορευτών Kiki και Eli -οι οποίοι ξεπερνούν τη δεκαετία στο χώρο της παγκόσμιας σάλσα σκηνής- οι Salsa Sinners έχουν ταξιδέψει σε Αμερική, Ευρώπη και Ασία παρασύροντας με τον αισθησιακό ρυθμό και την αστείρευτη ενέργειά τους, τον κάθε θεατή-παρατηρητή στα βήματα της σάλσα.

Οι ίδιοι δηλώνουν: «Τα βιώματά σου σε κάνουν να ακούς τη μουσική διαφορετικά από τον δίπλα σου και το ξέρεις… Αυτό που δεν ξέρεις είναι πως να αφήνεις το σώμα σου να την ερμηνεύσει, μακριά από ταμπού, στερεότυπα, και σερβιρισμένες φιγούρες.. Μάθε τη γλώσσα που έχει τόσες διαλέκτους, όσοι είναι και οι άνθρωποι που τη μιλάνε …μάθε τη “γλώσσα” της λάτιν μουσικής και “μίλα” με τη δική σου “διάλεκτο”…».

Η παράσταση ξεκινά στις 21:00, ενώ η τιμή των εισιτηρίων είναι 10 ευρώ (προπώληση) και 15 ευρώ (ταμείο). Η προπώληση των εισιτηρίων γίνεται από τα Ticket services (Πανεπιστημίου 39 ,στοά Πεσμαζόγλου), Εργαστήρι Σωματικής Έκφρασης «Salsa Sinners» (Λούκα Μπέλλου και Νικόλαου Γεννηματά 7, δίπλα από μετρό Πανόρμου) και ηλεκτρονικά από τη σελίδα www.ticketservices.gr.